Μία ακόμα επιλογή στην κατηγορία των crossover αναμένεται να προσθέσει η Fisker.

Πρώτες πληροφορίες για το νέο Fisker

1.341 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2019)

Μία ακόμα επιλογή στην κατηγορία των crossover αναμένεται να προσθέσει η Fisker, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού της μοντέλου.

Το μοντέλο, το οποίο χαρακτηρίζεται από στιβαρό σχεδιασμό, ακολουθώντας τα σημεία των καιρών πρόκειται να είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με τη μάρκα να υποστηρίζει πως η αυτονομία του θα είναι περίπου στα 480 χιλιόμετρα και η αρχική του τιμή θα είναι κάτω από τα 40.000 δολάρια (35.245 ευρώ περίπου).
 
Από την εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας το «πράσινο» αυτοκίνητο φαίνεται πως είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα, ενώ όπως τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έτσι και αυτό χαρακτηρίζεται από λιγότερες εισόδους αέρα.  
Από κει και πέρα μέσω του twitter ο ιδρυτής της εταιρείας Henrik Fisker αποκάλυψε πως θα είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία μεγαλύτερή των 80kWh, ενώ το χωρίς όνομα (ακόμα)  crossover θα φτάσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Τέλος να σημειωθεί πως η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση του αυτοκινήτου μέσω franchise καταστημάτων αντί να χρησιμοποιήσει το παραδοσιακό μοντέλο αντιπροσώπων.

FORD E-TRANSIT
OPEL