Η πρώτη εικόνα που παρουσιάζει το εμπρόσθιο μέρος της επερχόμενης Toyota Supra ήρθε στη δημοσιότητα.

Πρώτη διαρροή της Toyota Supra

3.243 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Η πρώτη εικόνα που παρουσιάζει το εμπρόσθιο μέρος της επερχόμενης Toyota Supra ήρθε στη δημοσιότητα.

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν από την επίσημη αποκάλυψη της πολυαναμενόμενης Toyota Supra, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε το αυτοκίνητο, καθώς όπως ήδη θα έχετε διαπιστώσει βλέποντας την εικόνα, το εμπρόσθιο μέρος αποκαλύφθηκε.
 
Η εικόνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο φόρουμ SupraMKV, από κάποιο μέλος της σελίδας, όπου παρουσιάζεται η νέα Supra χωρίς καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε «κλειστή» αυτοκινητάμαξα.
Το εμπρόσθιο μέρος είναι σχεδόν ταυτόσημο με αυτό που είχε παρουσιαστεί πριν από πέντε περίπου χρόνια στο πρωτότυπο FT-1. Ωστόσο ολοφάνερη είναι η απουσία της «μύτης», τη θέση της οποίας έχει πάρει ένας μεγάλος αεραγωγός, ενώ μεγαλύτερα είναι τα LED φωτιστικά σώματα.
 
Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας τα πολλά υιοθετημένα στοιχεία τους εμπρόσθιου τμήματος, εικάζουμε πως κάτι τέτοιο θα έχει συμβεί και στο υπόλοιπο αμάξωμα. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, το νέο μοντέλο της Toyota θα έχει εμφάνιση σαν και αυτή που μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως πριν από δύο ημέρες η Toyota έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία teaser εικόνα ενός νέου εξελιγμένου από την GAZOO Racing πρωτότυπου με την ονομασία GR Supra Sport GT.     

PEIRAIOS LEASING
NISSAN