Το εσωτερικό του Mazda CX-3 είναι άκρως θελκτικό συνδυάζοντας κομψότητα, «καθαρές» οδηγοκεντρικές γραμμές και υψηλή αίσθηση ποιότητας.

Αίσθηση πολυτέλειας από την φάσα αλκαντάρας στο ταμπλό. Η έγχρωμη οθόνη των 7 ιντσών έχει πολύ καλή ευκρίνεια.

Από αυτό το πιεζοπεριστροφικό χειριστήριο γίνεται κατά βάση ο έλεγχος του συστήματος infotainment.

Βγάζει μάτι το κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό στροφόμετρο τονίζοντας το σπορτίφ χαρακτήρα της κατασκευής.

Εσωτερικό: Ποιοτικό και οδηγοκεντρικό

96.532 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2019)

Το εσωτερικό του Mazda CX-3 είναι άκρως θελκτικό συνδυάζοντας κομψότητα, «καθαρές» οδηγοκεντρικές γραμμές και υψηλή αίσθηση ποιότητας. Τα πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι σκληρά, αλλά άριστα φινιρισμένα, ενώ η οριζόντια φάσα από αλκαντάρα, τα δερμάτινα καθίσματα και το ηχοσύστημα της BOSE της εξοπλιστικής έκδοσης δίνουν μια εσάνς πολυτέλειας. Κάποιες ουσιαστικά μη αντιληπτές αστοχίες συναρμογής στους αεραγωγούς δεν είναι ικανές να κλονήσουν την αίσθηση για την ποιοτική και στιβαρή κατασκευή του CX-3.

Η χαμηλή θέση οδήγησης είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό μιας πολύ προσεγμένης καμπίνας, εστιασμένης στον οδηγό, με το μεγάλο στροφόμετρο στο κέντρο του πίνακα να τονίζει την κατάσταση.  Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η έγχρωμη, 7 ιντσών, οθόνη του ΜZD Connect συστήματος infotainment ο χειρισμός του οποίου γίνεται κατά βάση από τον πιεζοπεριστροφικό διακόπτη, που υπάρχει ανάμεσα στα καθίσματα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

CORAL GAS PASXA
citroen