Η Hyundai δημιουργεί μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα με το σκίτσο που παρουσιάζει πρώτη φορά σήμερα για το επερχόμενο Santa Fe.

Μυώδεις ώμοι και δυναμικές γραμμές στο σύνολο του αμαξώματος συνθέτουν μια macho πρώτη εικόνα για το SUV της Hyundai που θα κάνει την εμφάνιση του στη Γενεύη.

Πρώτη γεύση του νέου Hyundai Santa Fe

4.717 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2018)

H Hyundai συνεχίζει το παιχνίδι των αποκαλύψεων για το επερχόμενο Santa Fe δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του μοντέλου.

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της teaser σκοτεινής εικόνας του επερχόμενου Santa Fe, η Hyundai έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα σκίτσα της νέας τέταρτης γενιάς του μοντέλου, τα οποία αποκαλύπτουν πλήρως τη σιλουέτα του.

Όπως φαίνεται και στις πρώτες ψηφιακές εικόνες το νέο Santa Fe έχει αποκτήσει μια εντελώς νέα σχεδιαστική ταυτότητα έχοντας ενσωματώσει πιο δυναμικές γραμμές, σαγηνευτικές καμπύλες, αλλά και έντονες ευθείες κυρίως στο πλαϊνό μέρος. Αναλυτικότερα, στον πρόβολο παρατηρούμε νέα σφηνοειδή φωτιστικά σώματα, πλήρως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στους οποίους φιλοξενούνται τα LED φώτα ημέρας, και σπορ αισθητικά στοιχεία συνθέτουν τη σπουδή των ανθρώπων της Hyundai. Το σπορτίφ σύνολο ολοκληρώνεται από τους τροχούς μεγάλων διαστάσεων, τους μυώδεις ώμους και τις δύο εσοχές στο πίσω μέρος που παραπέμπουν σε απολήξεις εξάτμισης, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τέτοιες.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το μεταξόνιο θα είναι πιο μακρύ από τον προκάτοχό του, με όσα οφέλη αυτό συνεπάγεται στην ευρυχωρία του μοντέλου, με την κορεάτικη φίρμα να υπόσχεται μια από τις καλύτερες τιμές της κατηγορίας για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Από κει και πέρα λίγα είναι γνωστά για το νέο SUV, ωστόσο η αυτοκινητοβιομηχανία έχει υποσχεθεί πως όταν το μοντέλο έρθει στην παραγωγή θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Rear Occupant Alert, το οποίο παρακολουθεί τις πίσω θέσεις, για τυχόν επιβάτες που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή η παρουσία τους (κυρίως μικρά παιδία) και σε περίπτωση που ο οδηγός πάει να απομακρυνθεί από αυτό, κατά τη διάρκεια του κλειδώματος χτυπά ο συναγερμός, ενώ ταυτόχρονα αποστέλλεται και μια ειδοποίηση στο smartphone, ενημερώνοντας πως κάποιος βρίσκεται μέσα.
 
Τέλος φήμες κάνουν λόγο πως η εταιρεία αναμένεται να διαφοροποιήσει το Santa Fe από το Santa Fe Sport, που έχει δύο σειρές καθισμάτων, είτε προσφέροντας ένα νέο όνομα στο μικρότερο μοντέλο είτε να αυξήσει λίγο το μέγεθος του SUV με τρεις σειρές καθισμάτων. Περισσότερα θα ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες, όταν και θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Hyundai
NISSAN