Πρώτη σε εταιρικές πωλήσεις η Peugeot

1.510 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Η Peugeot κατέκτησε την πρώτη θέση στις εταιρικές πωλήσεις το 2019 σημειώνοντας άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με το σύνολο της κατηγορίας. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που βραβεύθηκε στη μεγάλη βραδιά του Best Car 2020.

Οι εταιρικές πωλήσεις της Peugeot έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα στην κορυφή, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι όταν οι επιχειρηματίες αναζητούν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, η γαλλική φίρμα έχει να προσφέρει την καλύτερη πρόταση.
 
Εκτός από τη συνολικά πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της Peugeot πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους. Το 3008, αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Έτσι, τέθηκαν οι καταλληλότερες βάσεις για τη νέα δεύτερη γενιά του Peugeot 2008 που μόλις πάτησε τους τροχούς του στην Ελλάδα.
 
Τα πρακτικά και ευέλικτα αλλά πάντα στιλάτα, 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο Top 3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα πολυμορφικά, οι «σκληρά εργαζόμενοι» τετράτροχοι εκπρόσωποι της φίρμας, όπως τα Peugeot Traveller και Rifter, κατέλαβαν και αυτά καλές θέσεις στην κατηγορία τους.

Σημειώστε πως, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot που σημείωσε τις περισσότερες εταιρικές πωλήσεις το 2019 έλαβε βραβείο στο θεσμό των Best Car 2020 για αυτό της το επίτευγμα.

Mercedes
KIA