Πρώτο επίσημο σκίτσο του ανανεωμένου VW Polo GTI

2.356 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Το Polo GTI είναι το τελευταίο μοντέλο που λείπει για να συμπληρωθεί η ανανεωμένη γκάμα του δημοφιλούς μικρού της Volkswagen και σήμερα η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του.

Όταν η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο Polo πριν από περίπου ένα μήνα έδειξε μόνο τις τυπικές εκδόσεις, ωστόσο σημείωσε πως και η ισχυρότερη έκδοση GTI δε θα καθυστερήσει να κάνει την εμφάνισή της, μέσω της οποίας βεβαίως θα ολοκληρωθεί η γκάμα του ανανεωμένου best-seller μοντέλου της.
 
Σήμερα λοιπόν η γερμανική φίρμα δημοσίευσε το πρώτο επίσημο σκίτσο του ανανεωμένου Polo GTI, υπογραμμίζοντας πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο τέλος του Ιουνίου. Όπως βλέπουμε από την εικόνα, το Polo GTI, ακολουθεί το Golf GTI έχοντας ενσωματωμένα τα LED φώτα ημέρας χαμηλά στον προφυλακτήρα, το πλέγμα του οποίου διατηρεί σχεδιασμό κηρήθρας όπως και η γρίλια πιο πάνω. Η κόκκινη λεπτή λωρίδα πάνω από τη φωτεινή μπάρα κληρονομείται επίσης από το Polo GTI, αυξάνοντας έτσι την σπορ εμφάνιση του μοντέλου.
 
Από κει και πέρα, πληροφορίες για τον κινητήρα δεν δημοσιεύονται, όμως εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το μοντέλο θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 320 Nm ροπής.   
 
Όσο οδεύουμε προς το τέλος του Ιούνη, όπου θα παρουσιαστεί το μοντέλο, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ανανεωμένο Polo GTI θα κάνουν την εμφάνισή τους οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Mercedes
skoda