To T-Roc R.

Πρώτο teaser για T-Roc R

2.960 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Mια βόλτα στην πίστα του Nurburgring ήταν ο καλύτερος τρόπος για να δώσει η VW μια ιδέα στο κοινό για το τι πρέπει να περιμένει από το T-Roc R.

Προς επιβεβαίωση των όσων σας είχαμε προαναφέρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Volkswagen αποκάλυψε και επίσημα πως ετοιμάζεται να λανσάρει R έκδοση στο T-Roc πολύ σύντομα. Πριν το ντεμπούτο του, η μάρκα προσφέρει μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε μέσα από ένα teaser video τραβηγμένο στο Ring, στο οποίο όμως το αυτοκίνητο καλύπτεται από άκρη σε άκρη από βαρύ καμουφλάζ.

Το μοντέλο πάντως φαίνεται πως νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, πιο μικρή απόσταση από το έδαφος και 19 ιντσών ζάντες, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι απολήξεις της εξάτμισης και ο νέος σε σχεδίαση πίσω προφυλακτήρας.
 
Η ισχύς του T-Roc R θα πηγάζει από το ίδιο υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο μοτέρ με το οποίο εξοπλίζεται και το Golf R. H απόδοση του λέγεται πως θα είναι μικρότερη από αυτή του hot-hatch αλλά είναι δεδομένο πως θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης.

Ο CEO της VW, Herbert Diess δήλωσε σχετικά: «Yπάρχει ζήτηση στην αγορά για υψηλών επιδόσεων SUV. Υπάρχουν κάποια premium αυτοκίνητα που είναι πολύ επιτυχημένα στην κατηγορία αυτή. Είναι κάτι που ταιριάζει στην μάρκα».

Δείτε το teaser.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda