H teaser εικόνα για το SC2.

To Revero GT.

Πρώτο teaser για το Karma SC2 Concept

1.675 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2019)

Αυτό το concept θα είναι η εξέλιξη του SC1 και, σύμφωνα με την μάρκα, θα είναι ό,τι πιο τεχνολογικά προηγμένο έχει κατασκευάσει.

Tην πρώτη teaser εικόνα του concept που θα αποκαλύψει στην επερχόμενη Έκθεση του Λος Αντζελες δημοσίευσε η Karma Automotive. To αυτοκίνητο θα έχει την ονομασία SC2, θα παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια του κοινού στις 19 Νοεμβρίου και θεωρείται πως είναι η «εξέλιξη» του SC1 Vision concept που έκανε ντεμπούτο πριν λίγους μήνες.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστές αρκετές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε αλλά η teaser εικόνα αφήνει να εννοηθεί πως το concept θα είναι ένα μοντέρνο coupe με «gullwing» πόρτες. Μπορούμε ακόμα να διακρίνουμε ακόμα μυώδες αμάξωμα, ψηφιακούς πλαϊνούς καθρέπτες και μικρό πορτ-μπαγκάζ ενώ, κατά μήκος όλου του πίσω μέρους βρίσκεται μια μπάρα LED. Εάν ακολουθήσει τα βήματα του SC1, το concept θα έχει μόνο δύο θέσεις και θα έχει πλήρως ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Εκτός από το SC2, η Karma θα αποκαλύψει και το Revero GTS που ισχυρίζεται πως είναι η ισχυρή έκδοση της Revero GT. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα έχει αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο, νέες ζάντες και πιο ισχυρό κινητήριο σύνολο που θα επιτρέπει στο μοντέλο να κάνει το 0-96χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Πάντως, το Revero GT εξοπλίζεται με ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενo από τον TwinPower turbo 3κύλινδρο κινητήρα της BMW που δρα ως range extender, από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και από μια μπαταρία, συνολικής ισχύος 543 ίππων και 746 Νm ροπής. Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι πολύ καλές καθώς χρειάζεται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα 0-100, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 450 χλμ. με την χρήση του κινητήρα της BMW με τρόπο ίδιο με αυτόν που εφάρμοσαν οι Bαυαροί μηχανικοί στην i8.
 
 

Toyota
test center