Nέο Karma Revero GT

1.836 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Iδού το υβριδικό σπορ σεντάν που θέλει να φέρει η Karma στην Ευρώπη. Πώς σας φαίνεται;

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Revero GT προχώρησε σήμερα η Κarma Automotive. Πρόκειται ουσιαστικά για μια σημαντικά διαφοροποιημένη έκδοση του υβριδικού σπορ σεντάν που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν κάτω από το όνομα Fisker Karma.

Εκτός την νέα εμφάνισή του, το μοντέλο εξοπλίζεται τώρα με ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενo από τον TwinPower turbo 3κύλινδρο κινητήρα της BMW που δρα ως range extender, από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και από μια μπαταρία, συνολικής ισχύος 535 ίππων και 746 Νm ροπής. Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι πολύ καλές καθώς χρειάζεται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα 0-100, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 450 χλμ. με την χρήση του κινητήρα της BMW με τρόπο ίδιο με αυτόν που εφάρμοσαν οι Bαυαροί μηχανικοί στην i8.
 
Η Karma Αutomotive υπόσχεται πως το Revero GT έχει πλέον πολύ πιο ποιοτική κύλιση και καλύτερο κράτημα στις στροφές. Σημαντικό ρόλο σε αυτόν έπαιξε το γεγονός πως το βάρος του αυτοκινήτου έχει μειωθεί από τα 2.452 στα 2.290 κιλά.

Σκοπός της φίρμας είναι να λανσαριστεί το μοντέλο και στην Ευρώπη, από το επόμενο έτος, με τιμή κοντά στις 110.000 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda