Πρωτοχρονιά με teaser νέου μοντέλου από την Koenigsegg

Πρωτοχρονιά με teaser νέου μοντέλου από την Koenigsegg

1.647 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Ένα νέο υπεραυτοκίνητο ετοιμάζει η Koenigsegg και μάλιστα προειδοποίησε για αυτό, δημοσιεύοντας την πρώτη εικόνα teaser!

Mε teaser υποδέχτηκε το 2022 η Koenigsegg

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να γιορτάσει την έλευση του 2022 η Koenigsegg. Η μάρκα αποφάσισε να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, δημοσιεύοντας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία εικόνα teaser ενός νέου hypercar το οποίο ετοιμάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν αποκαλύπτει στοιχεία η εικόνα

Η teaser εικόνα παρουσιάζει μια σκιερή φιγούρα ενός Koenigsegg, χωρίς ωστόσο να γίνεται αποκαλυπτική. Όσο μπορούμε να δούμε, η σχεδίαση των πίσω φώτων μοιάζει με αυτή του CCX του 2006, της πρώτης Koenigsegg που χρησιμοποίησε έναν εσωτερικά εξελιγμένο (in-house) κινητήρα. Παράλληλα το μπροστινό splitter θυμίζει το CCR του 2004.

Ίσως το μοντέλο θα τιμά το CC8S

Κανείς δεν γνωρίζει επί του παρόντος για ποιο ακριβώς αυτοκίνητο πρόκειται. Υπάρχει όμως η έντονη φημολογία πως το νέο μοντέλο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αυτοκίνητο-φόρο τιμής στο CC8S, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Koenigsegg, όπου το 2022 συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής! Συνέχεια του άρθρου >>>
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center