Πώς επηρεάζει η κακοκαιρία Daniel το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πώς επηρεάζει η κακοκαιρία Daniel το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

4.571 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2023)

Η κακοκαιρία Daniel που πλήττει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα έχει επηρεάσει μεταξύ άλλων και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023. Τι αλλάζει;

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα πέρασμα στο shakedown

Η διοργανώτρια αρχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχει προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το αγωνιστικό σκέλος του «Ράλλυ των Θεών» που ξεκινά αύριο με την EKO Super Special Stage (Δείτε εδώ πώς θα φτάσετε στην Πλατεία Νερού). Καταρχάς, η κακοκαιρία «Daniel» που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίσε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Επιπλέον, λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας και του περιορισμού του χρόνου αναγνωρίσεων, τα πληρώματα πρώτης προτεραιότητας (P1) θα πραγματοποιήσουν υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα πέρασμα από το Shakedown. Για τα πληρώματα P2, P3 και P4 η διαδικασία δεν είναι υποχρεωτική, πλην των P2 που θα συμπεριληφθούν στη λίστα εκκίνησης του shakedown, η οποία θα ανακοινωθεί στις 18:00.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center