Χρώματα που παραπέμπουν στο αγωνιστικό.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χρώματα που παραπέμπουν στο αγωνιστικό.

R8 V10 plus selection 24h

3.033 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2016)

Η γερμανική μάρκα γιορτάζει την περσινή νίκη του R8 LMS GT3 στο Nurburgring 24h με την νέα έκδοση Audi R8 V10 Coupe plus «selection24h».

Η παραγωγή του «selection24h» θα περιοριστεί σε 24 μονάδες και ως βάση θα χρησιμοποιηθεί το Audi R8 V10 Coupe plus με τον κινητήρα των 5,2 λτρ., με διάταξη V10 που αποδίδει 610 ίππους.
Η επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χλμ γίνεται μέσα σε 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ.Αυτές οι τιμές κάνουν τα Audi R8 V10 Coupe plus και «selection24h» τα ταχύτερα και πιο ισχυρά Audi όλων των εποχών.
Η στενή συνεργασία μεταξύ των μηχανικών του αγωνιστικού τμήματος και των μηχανικών της «πολιτικής» έκδοσης είχε σαν αποτέλεσμα τα δυο μοντέλα να έρθουν αρκετά κοντά. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους τροχούς μέσω της τετρακίνησης quattro. Η αεροδυναμική έχει ρυθμιστεί και αυτή για να χειριστεί τις επιπλέον κάθετες δυνάμεις.
Το βάρος του V10 Audi R8 Coupe plus είναι 1.454 κιλά, αυτό επιτεύχθηκε με την χρήση αρκετών υλικών αλουμινίου και ινών άνθρακα. Το πακέτο «selection24h» περιλαμβάνει δυναμικό σύστημα διεύθυνσης, μαγνητικό σύστημα ελέγχου των αμορτισέρ της Audi και φώτα τύπου λέιζερ. 
Το χρώμα του αμαξώματος έχει τρίχρωμη βαφή και αποτελείται από το Suzuka γκρι ως το βασικό χρώμα, το Mythos μαύρο και το Misano κόκκινο, που παραπέμπουν στο αγωνιστικό R8 LMS.
Η μπροστινή αεροτομή, τα εξωτερικά περιβλήματα καθρέφτη, το κάλυμμα του χώρου του κινητήρα, η πίσω πτέρυγα και ο διαχύτης έχουν γυαλιστερό φινίρισμα από ανθρακονήματα. Το ίδιο ισχύει και για τις πλευρικές κάθετες λωρίδες οι οποίες έχουν ματ φινίρισμα με λογότυπο «R8 24h». Οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης διαθέτουν μαύρα διακοσμητικά και οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου με τις 10 ακτίνες είναι βαμμένες σε γυαλιστερό ανθρακί μαύρο. 
Στο εσωτερικό, το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης προσφέρει πλήρως δερμάτινη ταπετσαρία με Αλκαντάρα . Οι αεραγωγοί στο ταμπλό είναι διακοσμημένοι από γυαλιστερό φινίρισμα. Οι φωτεινές επενδύσεις των μαρσπιέ στις πόρτες είναι επίσης κατασκευασμένες από γυαλιστερό φινίρισμα άνθρακα. Ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό της περιορισμένης έκδοσης είναι τα φώτα εισόδου στις πόρτες που το βράδυ φέγγουν το λογότυπο της Audi R8 στο οδόστρωμα.
 Το Audi R8 V10 Coupe plus «selection24h» θα αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στο χώρο παρουσίασης της AUDI AG στο paddock στις 24 Ώρες του Nürburgring. Παραγγελίες για το ειδικό μοντέλο μπορεί να γίνουν δεκτές από τις 10 Μαΐου του 2016. Η τιμή του θα είναι στα 229.000 ευρώ στη Γερμανία.

Οι λεπτομέρειες τονίζονται με αυτό το χρώμα που έχει επιλεγεί.

Οι λεπτομέρειες τονίζονται με αυτό το χρώμα που έχει επιλεγεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green