• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πλήθος μοντέλων στο Ring.

RS7, RS Q8, Μ3, Μ8 και Supra στο Ring (+vid)

1.992 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2018

Συχνά πυκνά βλέπουμε μεμονωμένα μοντέλα τα οποία επισκέπτονται την πίστα του Nurburgring για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης. Ωστόσο σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις έχουμε ένα βίντεο το οποίο δείχνει όχι ένα αλλά πέντε από αυτά.

Στην «πράσινη κόλαση», όπως έχει ονομαστεί η πίστα του Nurburgring, εντοπίστηκαν όχι ένα αλλά πέντε διαφορετικά μοντέλα τα οποία μας απασχολούν και θα απασχολήσουν περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τα Audi RS7 και RS Q8, τις BMW M3 και Μ8, αλλά και η Toyota Supra GR.
 
Ο κατασκοπευτικός φακός, τσάκωσε τα μοντέλα κατά τη διάρκεια δοκιμών, εμφανίζοντας ένα RS7 το οποίο βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξής του, ενώ την ίδια στιγμή η BMW αναπτύσσει μια ακόμα πιο ριζοσπαστική έκδοση της M2 coupe, μαζί με τις ολοκαίνουργιες M3 και M8, με την τελευταία να βγάζει ήχο που τρομάζει.


Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επίσης και το Audi RS Q8 την πιο ισχυρή έκδοση του πρόσφατου Q8, αλλά και μία Toyota Supra GR. Ωστόσο όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο των 6 λεπτών δεν βλέπουμε μόνο τα αυτοκίνητα που προαναφέραμε. Θα ήταν άδικο να μην μιλήσουμε για το Hyundai i30 Fastback N, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι αλλά και τα παλαιότερα VW Golf GTI και SEAT Leon ST Cupra.
 
Πάρτε μία ιδέα για το τι μας επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα στο βίντεο που ακολουθεί.