Ράλι Ισπανίας; Πανάξια και εύκολη νίκη για τον Neuville
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ράλι Ισπανίας; Πανάξια και εύκολη νίκη για τον Neuville

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2021)

Ο Thierry Neuville πήρε μια πανάξια νίκη στην Ισπανία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Elfyn Evans, ο οποίος πάντως κρατά ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Ο Neuville της Hyundai ήταν για διαστήματα άπιαστος τις δύο τελευταίες μέρες του αγώνα και  κατάφερε να ξεφύγει από τον Evans έως και 24,1 δευτερόλεπτα, παίρνοντας έτσι την δεύτερη νίκη του αυτή την χρονιά μετά από θρίαμβο του στο Βέλγιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

O τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα

Η δεύτερη θέση που πήρε ο Evans εξασφαλίζει πως ο τίτλος θα κριθεί στο Rally της Ιταλίας Monza τον επόμενο μήνα, αφού ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Sebastien Ogier τερμάτισε τέταρτος πίσω από τον Dani Sordo με Hyundai. Ο Ogier βρίσκεται 17 βαθμούς μπροστά από τον Evans στην βαθμολογία των Οδηγών.  Ο τίτλος στους Κατασκευαστές θα κριθεί επίσης στον τελευταίο αγώνα, αφού η Hyundai κατάφερε να κάνει το 1-2 στο Power Stage και να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Toyota.

5ος ο Rovanpera 

Ο Kalle Rovanpera της Toyota τερμάτισε το πρώτο του αγώνα στην Ισπανία σε επίπεδο WRC στην πέμπτη θέση Rally Spain με αυτοκίνητο WRC στο πέμπτο, μπροστά από τον Gus Greensmith της M-Sport και τους Solberg και Solans με Hyundai.

O Camilli νικητής στο WRC2

Στο WRC2, ο Eric Camilli πήρε τη νίκη, αφήνοντας τον Nikolay Grayazin 16,5 δευτερόλεπτα πίσω. Ο Andreas Mikkelsen κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στο WRC2, αφού ο αντίπαλος του Mads Ostberg δεν μπόρεσε να τερματίσει ψηλότερα από την τέταρτη θέση.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στην Ιταλία στις 19-21 Νοεμβρίου.
H τελική κατάταξη στην Ισπανία: 

Ο Σ.Τσογκανής σχολιάζει: Στο νήμα θα έχουμε τους νικητές!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto