Ράλλυ Ακρόπολις 2022: 70 οι συμμετοχές από 31 χώρες!

Ράλλυ Ακρόπολις 2022: 70 οι συμμετοχές από 31 χώρες!

3.139 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2022)

Συνολικά 70 συμμετοχές με πληρώματα από 31 χώρες κοσμούν τη λίστα εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις που συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε πέρυσι: να διευρύνει τη σπουδαία παρουσία του στο διεθνές στερέωμα.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον, με εβδομήντα συμμετοχές

Το πλέον πλήρες Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα, μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θεατές, με την EKO Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας να σηματοδοτεί μία από τις σπουδαιότερες στιγμές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA των τελευταίων ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχεται με τέσσερα GR Yaris η Toyota

Σε πλήρη σύνθεση αναμένονται οι εργοστασιακές ομάδες του WRC. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η παρουσία 13 αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally1, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην νέα εποχή των υβριδικών αυτοκινήτων. Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία των Κατασκευαστών, Toyota Gazoo Racing WRT, θα ξεκινήσει τον αγώνα με τέσσερα Toyota GR Yaris, με τους επικεφαλής στη βαθμολογία και νικητές του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021, Kalle Rovanpera-Jonne Halttunen, σε ρόλο πρώτου βιολιού, πλαισιωμένους από τους Elfyn Evans-Scott Martin, Esapekka Lappi-Janne Ferm και Takamoto Katsuta-Aaron Johnston.

Οι συμμετοχές της Hyundai

Με τρία i20 Ν έρχεται στην Ελλάδα η Hyundai Shell Mobis WRT. Οι συνήθεις ύποπτοι Ott Tanak-Martin Jarveoja και Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe θα ηγηθούν της προσπάθειας της κορεατικής ομάδας. Το τρίτο Rally1 της Hyundai θα οδηγήσουν οι Dani Sordo-Candido Carrera, οι οποίοι επιστρέφουν στους αγώνες μετά το Ράλλυ Σαρδηνίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
skoda