WRC Μόντε Κάρλο: O Ogier ξέφυγε 21,1 δλ. από τον Loeb
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Μόντε Κάρλο: O Ogier ξέφυγε 21,1 δλ. από τον Loeb

12.217 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2022)

Οι δύο μεγάλοι πρωταθλητές του WRC θα δώσουν αύριο μια μάχη «μέχρις εσχάτων» για τη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Sebastien Ogier έχει όμως πολύ καλό προβάδισμα.

Προβάδισμα Ogier για τη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς

Ξεκάθαρο προβάδισμα 21,1 δευτερολέπτων για την πρώτη νίκη της χρονιάς έχει καταφέρει να πάρει o Sebastien Ogier, με τον εννιά φορές πρωταθλητή Sebastien Loeb να ακολουθεί πίσω του με το νέο Puma Rally1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανέτρεψε την κατάσταση ο Sebastien Ogier

Ο Ogier με GR Yaris κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα κερδίζοντας δύο από τις πρώτες ειδικές το πρωί και μεγάλωσε το προβάδισμά του οδηγώντας με εξαιρετικό ρυθμό στις επόμενες δύσκολες διαδρομές πάνω στο χιόνι και τον πάγο. Στο τέλος της σημερινής μέρας, ο Ogier βρίσκεται πλέον μπροστά κατά 21,1 δευτερόλεπτα, αν και το πρωί ο Loeb είχε ξεκινήσει από την πρώτη θέση με διαφορά 9,9 δευτερολέπτων.

Στην τρίτη θέση ο Breen, o Rovanpera 4ος, ο Greensmith 5ος

Ο Breen της M-Sport τελείωσε την σημερινή ημέρα τρίτος (ήταν 6ος χθες), αρκετά μακριά από τους δύο πρωτοπόρους, εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Evans, Neuville και Tanak. Ο Rovanpera με Toyota GR Yaris βρίσκεται στην τέταρτη θέση, περίπου 2 λεπτά πίσω από τον Ogier, χάρη σε δύο τρία γρήγορα περάσματα το σημερινό απόγευμα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Greensmith με το Puma Rally1. Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL