Μια πληθώρα αναβαθμίσεων ανακοίνωσε η Land Rover για την ΜΥ 2017 «οικογένεια» του Range Rover.

Το 2017 Range Rover προσφέρεται πλέον με το υπερτροφοδοτούμενο V6 τρίλιτρο σύνολο της Jaguar F-Type. Αποδίδει 340 ίππους ισχύος και 450 Nm ροπής, επιτρέποντας στο μεγάλο SUV να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ.

Το κορυφαίο SVAutobiography με το 5λιτρο turbo V8 σύνολο απέκτησε τη νέα έκδοση Dynamic. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος πέφτει κατά 8 χλστ., ενώ έχει «πειραχτεί» και το σασί του ώστε να είναι πιο οδηγοκεντρικό.

Σε όλα τα 2017 Range Rover διατίθεται το σύστημα infotainment της Jaguar Land Rover, το InControl Touch Pro.

Η τεχνολογία InControl Remote Premium επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει από το smartphone, λειτουργίες όπως η θερμοκρασία της καμπίνας και το GPS.

Range Rover αναβάθμιση

6.860 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/8/2016

Πλουσιότερα εξοπλισμένη, με νέα έκδοση και –κυρίως- με καινούργιο turbo κινητήρα 340 ίππων, συνεχίζει την εμπορική της καριέρα η ΜΥ 2017 «οικογένεια» του Range Rover.

 
Η Land Rover ανακοίνωσε μια σειρά αναβαθμίσεων και έναν νέο κινητήρα για την ΜΥ 2017 «οικογένεια» του Range Rover.

Ξεκινώντας από το τεχνικό κομμάτι, το 2017 Range Rover προσφέρεται πλέον με το υπερτροφοδοτούμενο V6 τρίλιτρο σύνολο της Jaguar F-Type. Αποδίδει 340 ίππους ισχύος και 450 Nm ροπής, επιτρέποντας στο μεγάλο SUV να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ.

Επιπλέον, το κορυφαίο SVAutobiography απέκτησε μια νέα έκδοση, την Dynamic. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να εξοπλίζεται με τον 5λιτρο turbo V8 κινητήρα, που του προσδίδει επίδοση 5,3 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα. Όμως, στη νέα του εκδοχή, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος πέφτει κατά 8 χλστ., ενώ έχει «πειραχτεί» και το σασί του ώστε να είναι πιο οδηγοκεντρικό.

Ακόμα σε όλη τη γκάμα των Range Rover, τοποθετούνται νέες τεχνολογίες όπως η Advanced Tow Assist, που υποβοηθάει στην περίπτωση έλξης τρέιλερ. Υπάρχει ακόμα ο «έξυπνος» περιοριστής ταχύτητας Intelligent Speed Limiter, που διαβάζει τις πινακίδες και προσαρμόζεται αντίστοιχα. Το παρόν δίνουν και τα Driver Condition Monitor (ανιχνεύει την κατάσταση του οδηγού) και το Blind Spot Assist (βοηθά στο «τυφλό» σημείο).

Σε ό,τι αφορά στην άνεση, σε όλα τα 2017 Range Rover διατίθεται το σύστημα infotainment της Jaguar Land Rover, το InControl Touch Pro. Αποτελείται από μία διπλής όψης οθόνη αφής 10 ιντσών και περιλαμβάνει την τεχνολογία InControl Remote Premium. Η τελευταία, επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει από το smartphone, λειτουργίες όπως η θερμοκρασία της καμπίνας. Από το κινητό τηλέφωνο μπορούν να «φορτωθούν» στο αμάξι, οι αναζητήσεις στο GPS.