Ρεκόρ Γκίνες: Το Kia EV6 κάλυψε 4.635 χλμ. με 7 ώρες φόρτιση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ρεκόρ Γκίνες: Το Kia EV6 κάλυψε 4.635 χλμ. με 7 ώρες φόρτιση

10.672 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2021)

Δικό του έκανε ένα από τα ρεκόρ Γκίνες (Guinness) το Kia EV6, το οποίο κάλυψε μία συγκεκριμένη απόσταση όντας συνδεδεμένο λιγότερο από κάθε άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε φορτιστή!

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6 δεν έχει πολύ καιρό που είναι μαζί μας, ωστόσο αυτό δεν το δυσκόλεψε να καταρρίψει ένα από τα ρεκόρ Γκίνες. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, το κορεατικό ηλεκτρικό οδήγησε στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον μικρότερο χρόνο φόρτισης από οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Από τη Νέα Υόρκη στο  Λος `Αντζελες

Η Kia οδήγησε ένα EV6 από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για επτά ημέρες και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού των 2.880,5 μιλίων (περίπου 4.635 χιλιόμετρα) το αυτοκίνητο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα μόνο για 7 ώρες, 10 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο. Ο χρόνος αυτός επέτρεψε στο Kia EV6 να νικήσει το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ένα Tesla στις 12 ώρες, 48 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα.
 
«Το ρεκόρ του EV6 είναι το πιο πρόσφατο μήνυμα ότι η Kia θα είναι ηγέτης στη διάδοση των ηλεκτρικών οχημάτων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Kia America, Russell Wager. «Όλη η παγκόσμιας κλάσης μηχανική και εμπειρία της Kia στα ηλεκτρικά οχήματα θα εφαρμοστεί στην ηλεκτροκίνηση. Η ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια, τη σχεδίαση, την ποιότητα, την τεχνολογία και τη δυναμική οδήγησης για την οποία έχει γίνει γνωστή η Kia, θα υπάρχει σε κάθε νέο ηλεκτρικό όχημα που φέρνουμε στην αγορά», κατέληξε.
 

Μέσος όρος χρόνου φόρτισης κάτω από 20 λεπτά 

Η κατάκτηση ενός παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για το Kia EV6, το οποίο πωλείται παγκοσμίως, ενώ επίσης χρησιμεύει για να δείξει πόσο καλύτεροι έχουν γίνει οι σταθμοί φόρτισης εκτός της Tesla στην Αμερική τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα επισημαίνει πως ο μέσος όρος χρόνου που διήρκησαν οι φορτίσεις του μοντέλου κατά τη διάρκεια του ταξιδίου ανήλθε κάτω από τα 20 λεπτά.

Από τη μία άκρη των ΗΠΑ στην άλλη!
-Το Kia EV6 πήγε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες με μόλις 7 ώρες και 10 λεπτά φόρτισης.
-4.635 χιλιόμετρα το ταξίδι του σε 7 ημέρες.
-Μέσος όρος χρόνου φορτίσεων κάτω από τα 20 λεπτά
Τελικά μήπως το πρόβλημα με τα ηλεκτρικά δεν είναι η αυτονομία αλλά οι υποδομές και η ταχύτητα των φορτιστών;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw