Ρεκόρ πωλήσεων για τη Mercedes G-Class το 2021

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Mercedes G-Class το 2021

2.583 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Η Mercedes G-Class σημείωσε το 2021 τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της και το 2022 προμηνύεται ακόμη καλύτερο, αφού θα φτάσει στην αγορά η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου.

Πωλήσεις ρεκόρ για την G-Class το 2021

H Μercedes G-Class μπορεί να είναι από τα πιο ακριβά μοντέλα της γκάμας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως σημειώνει μικρές πωλήσεις. Αντίθετα, το 2021 ήταν ιδιαίτερα θετικό για το μοντέλο, καθώς κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις ρεκόρ με 41.174 αυτοκίνητα, το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πετύχει ποτέ από το 1979.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχεται η ανανεωμένη G-Class το 2022

Πιθανότατα, το 2022 θα αποδειχθεί ακόμη καλύτερο για την G-Class, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Mercedes θα προχωρήσει στην ανανέωση του σκληροτράχηλου SUV. H έλλειψη ημιαγωγών ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τις πωλήσεις του αυτοκινήτου, ωστόσο, λόγω του μεγάλου περιθώριου κέρδους που έχει η μάρκα από κάθε G-Class που βγαίνει από το εργοστάσιο, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η φίρμα θα δώσει προτεραιότητα στην παραγωγή του.
 

H ηλεκτρική EQG θα κάνει ντεμπούτο το 2024

Η Mercedes σχεδιάζει να προσφέρει και μια ηλεκτρική έκδοση της G-Class που θα βασιστεί στο πρωτότυπο Concept EQG που παρουσιάστηκε το προηγούμενο έτους. Το μοντέλο λέγεται πως θα παρουσιαστεί το 2024 και πως θα βασίζεται στο δάπεδο της τωρινής γενιάς και όχι πάνω σε μία νέα πλατφόρμα. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN