12 φωτογραφίες »

Rolls-Royce Cullinan προς τέρψη οφθαλμών

2.297 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2020)

Για τα μάτια σας μόνο!!! Μία από τις καλύτερες φωτογραφήσεις αυτοκινήτων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια είναι αυτή της Rolls-Royce Cullinan Black Badge. Δείτε την.


Η Rolls-Royce Cullinan Black Badge είναι σίγουρα ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, ωστόσο ακόμα και το χειρότερο αμάξι στον κόσμο να ήταν, με αυτή τη φωτογράφηση που έκανε οι πωλήσεις της θα είχαν σίγουρα ανοδική πορεία.
 
Στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας του μοντέλου που θα λάβει χώρα στην αντιπροσωπεία της μάρκας στο Beverly Hills τον επόμενο μήνα, το μοντέλο στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του φωτογράφου της αυτοκινητοβιομηχανίας Mark Riccioni, ο οποίος θα λέγαμε πως μεγαλούργησε προχωρώντας σε μία εντυπωσιακή δουλειά.
 
Η Rolls-Royce Cullinan Black Badge συναντήθηκε με μοτοσικλετιστές, παλιά κλασικά αυτοκίνητα, hot rods και χαμηλωμένα αμερικανικά μοντέλα εξοπλισμένα με υδρο-υδραυλικές αναρτήσεις. Στόχος του φωτογράφου ήταν να παρουσιάσει όλα τα αντιθετικά στοιχεία μεταξύ των μοντέλων αλλά και των χρονολογιών που τα συνοδεύουν, σε συνάρτηση πάντα με την σύγχρονη Cullinan Black Badge και να δείξει πως: «τα πράγματα που μας συνδέουν είναι πάντα πιο ισχυρά από τα πράγματα που μας χωρίζουν».
 
Φανταζόμαστε πως οι περισσότεροι δε θα διαθέτουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν το μοντέλο, ωστόσο όλοι θα παραδεχτούν πως μετά την εντυπωσιακή φωτογράφηση που έκανε, αν μπορούσαν θα την είχαν ήδη πάρει.

peugeot
skoda