Ρομπότ μετατρέπει τα ΙΧ σε έργα τέχνης σε κάτω από 30 λεπτά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ρομπότ μετατρέπει τα ΙΧ σε έργα τέχνης σε κάτω από 30 λεπτά!

2.319 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Ρομπότ μετατρέπει αυτοκίνητα σε έργα τέχνης, αφού μέσα σε 30 λεπτά μπορεί να τα ζωγραφίσει σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει λάβει!

Η τεχνολογία PixelPaint κάνει τα μοντέλα μοναδικά

Μία νέα τεχνολογία παρουσίασε το τμήμα Robotics της ΑΒΒ, η οποία υπόσχεται να μετατρέψει τα αυτοκίνητα σε έργα τέχνη! Το όνομα της τεχνολογίας είναι PixelPaint και ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει δεδομένα ζωγραφικής, τα οποία στη συνέχεια εφαρμόζει πάνω στα αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ζωγράφισε σε αυτοκίνητα έργα αφηρημένης τέχνης

Για να δείξει καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του νέου αυτού ρομπότ, η εταιρεία συνεργάστηκε με καλλιτέχνες για να δημιουργήσει δύο σχέδια, τα οποία στη συνέχεια αναδημιουργήθηκαν στην επιφάνεια ενός οχήματος. Το πρώτο δημιουργήθηκε από την Illusorr με έδρα το Ντουμπάι και το δεύτερο από τον Advait Kolarkar, έναν οκτάχρονο Ινδό ζωγράφο αφηρημένης τέχνης.

Σε λιγότερο από 30 λεπτά ολοκλήρωσε τη δουλειά

Αν και τα δύο έργα είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο να μεταφερθούν με όλες τις λεπτομέρειες πάνω στα αυτοκίνητα, το ρομπότ φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία μπόρεσε να τα αναδημιουργήσει, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, σε λιγότερο από 30 λεπτά το καθένα. Αυτό οφείλεται στα 1.000 ακροφύσια στην κεφαλή του εκτυπωτή που μπορούν να εφαρμόσουν χρώμα τόσο κοντά στην επιφάνεια του οχήματος ώστε να μην υπάρχει υπερβολικός ψεκασμός.