5 φωτογραφίες »

Καμία διαφορά στο σχετικά λιτό, αλλά γεροδεμένο εσωτερικό της έκδοσης διπλού καυσίμου TGI του Arona. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης με στάνταρ την κεντρική οθόνη αφής των 6,5 ιντσών.

Το SEAT Arona «τα βάζει» με το SYM HD 300

100.067 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2020)

H SEAT βγάζοντας στον… «αέρα» την TGI έκδοση του Arona, δημιούργησε το πρώτο crossover που κινείται (και) με φυσικό αέριο (πλέον υπάρχει και το Kamiq), εκτός από βενζίνη. Βέβαια, το κινείται με βενζίνη είναι σχετικό μιας και το ρεζερβουάρ είναι πολύ μικρό και ουσιαστικά εξυπηρετεί την ανάγκη για μετάβαση στο χώρο ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο. 

Από την άλλη το «300άρι» scooter της SYM αποτελεί μία ποιοτική επιλογή που υπόσχεται κορυφαία οικονομία στο κόστος μετακίνησης, διεκπεραιώνοντας πάσης φύσεως αποστολή που θα του αναθέσεις. Οι ξεχωριστές ικανότητες, η premium εμφάνιση και η προσιτή τιμή μαρτυρούν, ότι το scooter της SYM μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel