• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

SEAT: Νέα χρηματοδοτικά για το Tarraco

1.834 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Η αντιπροσωπεία της SEAT στην Ελλάδα προσφέρει δύο ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα για το μεσαίο SUV της, Tarraco, με τον 1.5 TSI των 150 ίππων. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και την τιμή που ισχύει για το πρακτικό και ευρύχωρο μοντέλο της φίρμας.

SEAT: Hi-tech & πιο ποιοτικό Arona από 17.390€€

Στο πλαίσιο περαιτέρω ενίσχυσης των πωλήσεων του μεγάλου της SUV και σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services, η SEAT Tεχνοκάρ ανακοινώνει 2 νέα επιδοτούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για το Tarraco, τα οποία ικανοποιούν απόλυτα όλες τις πιθανές χρηματοδοτικές ανάγκες των υποψηφίων πελατών της. Oι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν τα παρακάτω προγράμματα

Classic Credit 0%
Ατοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα διάρκειας 48 μηνών που απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν ιδιοκτησία στο αυτοκίνητο τους. Το «κλασικό» χρηματοδοτικό της εταιρείας προϋποθέτει ελάχιστη προκαταβολή 20%, τουλάχιστον 6μηνη ασφάλεια μέσω της Allianz ενώ παρέχεται πρόγραμμα εξασφάλισης αποπληρωμής δανείου.

Auto Credit 2,9%
Πρόγραμμα τύπου balloon, που απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να απολαμβάνουν τη χρήση του αυτοκινήτου τους με μια χαμηλή μηνιαία δόση, αλλά να έχουν και πολλαπλές επιλογές στο τέλος του προγράμματος, όπου μπορούν να κρατήσουν το αυτοκίνητο (εξοφλώντας την τελευταία δόση ή επαναχρηματοδοτώντας την) ή να επιστρέψουν το αυτοκίνητο σε εγγυημένη αξία επαναγοράς. Όπως και στο «Classic» η διάρκεια είναι 48 μήνες, η ελάχιστη προκαταβολή ορίζεται στο 20%, υπάρχει ασφάλιση οχήματος μέσω της Allianz για όλη τη διάρκεια του δανείου και περιλαμβάνονται οι προγραμματισμένες περιοδικές συντηρήσεις (service) του προγράμματος του κατασκευαστή, ενώ παρέχεται πρόγραμμα εξασφάλισης αποπληρωμής δανείου. Επιπρόσθετα προσφέρεται πρόγραμμα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000 χλμ)

Καταλήγοντας, σημειώστε πως τα παραπάνω προγράμματα ισχύουν για αυστηρά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων SEAT Tarraco 1.5 TSI Style 150 ίππων, σε συνδυασμό με προνομιακή τιμή αγοράς 28.600 ευρώ (περιλαμβάνεται η χρέωση μεταλλικού χρώματος). Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές στο Επίσημο Δίκτυο της SEAT σε όλη την Ελλάδα.

9 διαθέσιμα άρθρα για SEAT  TARRACO