Το ανανεωμένο Grandeur παρουσίασε η Hyundai.

Στα μηχανικά σύνολα η Hyundai στην αγορά της Νοτίου Κορέας θα εξοπλίζει τη ναυαρχίδα της με βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων συνδεδεμένο με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.

Οι παραγγελίες για την αγορά της Νοτίου Κορέας έχουν ήδη ξεκινήσει για το ανανεωμένο Hyundai Grandeur.

Σαν καινούργιο το ανανεωμένο Hyundai Grandeur

4.680 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2019)

Το ανανεωμένο Grandeur παρουσίασε η Hyundai, προσφέροντας στο σεντάν αρκετά νέα στοιχεία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό μέρος.

Οι εκτεταμένες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος ξεκινούν από τα\ον πρόβολο όπου έχει εγκατασταθεί μία νέα γρίλια συνδυασμένη με ζευγάρι νέων προβολέων στο ίδιο πνεύμα με εκείνους του μικρότερου Sonata. Μέσα σε αυτά και ο πιο επιθετικά σχεδιασμένος προφυλακτήρας. Στο πίσω μέρος αντί για φωτιστικά σώματα το μοντέλο λαμβάνει μία LED λεπτή φωτιζόμενη γραμμή, η οποία είναι σίγουρα το highlight της εξωτερικής εμφάνισης του Grandeur.
 
Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στο εσωτερικό είναι εξίσου σημαντικές. Η κορεατική μάρκα έχει εγκαταστήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων ο οποίος συνδυάζεται με οθόνη αφής 12,3 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Η κεντρική κονσόλα έχει χάσει μερικά από τα παραδοσιακά χειριστήρια, αφού αυτά έχουν ενσωματωθεί σε δεύτερη οθόνη αφής που έχει τοποθετηθεί πιο κάτω από τη μεγάλη. Παράλληλα διαφορετική σχεδίαση έχει και ο επιλογέας ταχυτήτων για το αυτόματο κιβώτιο προσφέροντας έτσι «καθαρότερη» σχεδίαση του μπροστά μέρους της κεντρικής κονσόλας.
 
Στα μηχανικά σύνολα η Hyundai στην αγορά της Νοτίου Κορέας θα εξοπλίζει τη ναυαρχίδα της με βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων συνδεδεμένο με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Υπάρχει επίσης ένα υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων με ηλεκτροκινητήρα 38 kW, εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και μπαταρία ιόντων λιθίου. Εναλλακτικά, υπάρχει και η έκδοση LPi 3,0 που λειτουργεί με υγραέριο (LPG).
 
Τέλος αρκετά μεγάλος είναι και ο εξοπλισμός του Grandeur που περιλαμβάνει ζάντες 19 ιντσών, head-up display, πανοραμική ηλιοροφή, αεριζόμενα καθίσματα και ένα ηχοσύστημα JBL με 12 ηχεία.
 
Οι παραγγελίες για την αγορά της Νοτίου Κορέας έχουν ήδη ξεκινήσει για το ανανεωμένο  Hyundai  Grandeur.

Mercedes
moto