Ειδικές τιμές στα SUV της Citroen

3.252 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2020)

Η Citroen Hellas λανσάρει την προωθητική ενέργεια School ΄n Cool, με αφορμή την επιστροφή των μικρών μας φίλων στα θρανία, προσφέροντας τα C3 Aircross και C5 Aircross από 17.186 ευρώ και 21.650 ευρώ, αντίστοιχα.

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σημαίνει αγορές για σχολικά είδη, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης. Οι σχολικές υποχρεώσεις αυξάνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, δυσκολεύοντας την απόκτηση ενός νέου οικογενειακού αυτοκινήτου.
 
Ειδικά η φετινή σχολική χρονιά με τις μεγάλες αλλαγές και τις ιδιαιτερότητες στον τρόπο διδασκαλίας πιθανόν να έχει μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στα σχολικά είδη και στην προετοιμασία των παιδιών (επιπλέον αγορές ηλεκτρονικών ειδών για τηλε-διδασκαλία).
 
Η Citroen για ακόμη μία σχολική χρονιά πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την εταιρική καμπάνια School ΄n Cool με κύριο μήνυμα «Και φέτος με Citroen School ΄n Cool, ξεκινάει η πιο "άνετη" σχολική χρονιά». Πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Citroen ενστερνίζεται τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών και προσφέρει ειδικά προγράμματα αγοράς, με σημαντικό όφελος.
 
Με το πρόγραμμα "School ΄n Cool by  Citroen " η γαλλική φίρμα προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών.
 
Εναλλακτικά, η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση νέου οικογενειακού αυτοκινήτου, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.
 
Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευνθείτε στο επίσημο δίκτυο διανομέων της μάρκας ή στην επίσημη ιστοσελίδα citroen.gr.

Mercedes
test center