Η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Citroen C3 Cabriolet είναι σχεδιαστικό δημιούργησα του Theophilus Chin. Πως σας φαίνεται;

Scoop: C3 Cabriolet

19.193 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Μαζί με το καλοκαίρι ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την «ανοιχτή» εκδοχή του νέου Citroen C3. Δείτε το και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Το νέο Citroen C3, πέραν του ότι κατάφερε να κεδίσει την πολύ σημαντική διάκριση του Best Value for Money αυτοκινήτου της χρονιάς στα βραβεία Best Car 2017, δημιούργησε μεγάλο «θόρυβο» με την έλευση του, κι όχι άδικα μιας και φέρει μοναδικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν από την κατηγορία, όσον αφορά τη σχεδίαση.
 
Σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Citroen C3 Cabriolet, δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Theophilus Chin, που αποτελεί ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα του νέου C3 με τα στοιχεία που απαρτίζουν την αναδιπλούμενη οροφή του μοντέλου να είναι δάνειο από το «ανοιχτό» Mini.
 
 
Όπως θα δείτε και στη εικόνα δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο εξωτερικό του γαλλικού μοντέλου, εκτός των σημείων κοντά στην οροφή, που δέχτηκαν τις απαραίτητες τροποποιήσεις, ώστε να εναρμονιστούν με το ύφος ενός κάμπριο μοντέλου.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν έχει λανσαριστεί και κυκλοφορήσει αντίστοιχη κάμπριο έκδοση για το γαλλικό μοντέλο, το Citroen C3 Pluriel, το οποίο δεν είχε τύχει μεγάλης αποδοχής από το αγοραστικό κοινό, μιας και από πολλούς θεωρήθηκε γυναικείο αυτοκίνητο. Θα θέλατε να δείτε το C3 Cabriolet στο δρόμο κάποια στιγμή στο μέλλον και αν ναι, με οδηγό άντρα ή γυναίκα;

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto