Λίγα αφήνει το καμουφλάζ να φανούν από το νέο Peugeot 2008 που αναμένεται το 2017. Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες γύρω από το νέο compact crossover.

Λίγα αφήνει το καμουφλάζ να φανούν από το νέο Peugeot 2008 που αναμένεται το 2017. Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες γύρω από το νέο compact crossover.

Scoop: Νέο Peugeot 2008

4.226 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2016)

Ένα καμουφλαρισμένο Peugeot 2008 «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός να δοκιμάζεται, ώστε να είναι έτοιμο να λανσαριστεί του χρόνου. Δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το νέο compact crossover. Ποια θα είναι τα «αδελφάκια» του;

Το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό, κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί τη νέα γενιά του Peugeot 2008. Θα μας πείτε πως το αμάξι μόλις ανανεώθηκε και θα έχετε δίκιο, όμως το νέο μικρό γαλλικό crossover δεν αναμένεται στις αγορές πριν από το 2017.Αν αυτό είναι όντως το επόμενο 2008, τότε θα είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται, ενώ στο παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες εικόνες από τα επερχόμενα Citroen C3 Picasso και Opel Meriva. Αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει το Opel στην κουβέντα, σπεύδουμε να υπενθυμίσουμε πως ο PSA και η Opel έχουν συμφωνήσει να εξελίξουν από κοινού τα τρία εν λόγω οχήματα. Ίσως, μάλιστα, τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού, να δούμε και κάποιο από αυτά.Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δεύτερη γενιά του Peugeot 2008, αυτή θα πατήσει πάνω στην πλατφόρμα PF1, η οποία έκανε ντεμπούτο στο υπάρχον 208. Κάτω από το καπό του αναμένουμε φυσικά να δούμε τους τελευταίους κινητήρες PureTech (βενζίνη) και BlueHDi (πετρέλαιο). Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να τρία μοντέλα να μην έχουν κοινή γκάμα κινητήρων, ώστε να τονιστεί η διαφορετικότητά τους.Για τον ίδιο ακριβώς λόγο αναμένεται να διαφέρει και η μορφή των τριών μικρών MPV μοντέλων. Αν και κάποια μέρη των αμαξωμάτων θα είναι κοινά, η σχεδίαση των οχημάτων συνολικά δεν θα είναι η ίδια, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μέχρι τώρα κατασκοπευτικές εικόνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center