Σε δοκιμές η Supra (+vid)

3.900 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2018)

H επίσημη παρουσίαση της Supra δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα ωστόσο αυτά τα πλάνα της μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τι πρέπει να περιμένουμε.

Με την Τοyota Supra να φαίνεται πως έχει ακόμα δρόμο μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα, ένα νέο βίντεο με ιαπωνικό sportscar με βαρύ καμουφλάζ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η νέα Supra θα εξοπλιστεί με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων ενώ η επόμενη και πιο ισχυρή επιλογή θα αποτελείται από ένα 6κύλινδρο σύνολο 3,0 λίτρων ιπποδύναμης 340 ίππων. Και τα δύο μοτέρ θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ, όπως εδώ και καιρό γνωρίζουμε, και οι δύο κινητήρες είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW και θα εξοπλίζουν και την ολοκαίνουρια Ζ4 (με το 3λιτρο μοτέρ να είναι λίγο πιο ισχυρό στα 381 άλογα).
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ωστόσο και τα όσα είπε για μια ακόμη φορά ο αρχιμηχανικός της Τοyota Testsuya Tada για την έκδοση με το 2λιτρο μοτέρ, αφού σημείωσε πως θα είναι ελαφρύτερη και με πολύ καλύτερη κατανομή βάρους. Μάλιστα, έσπευσε να προτρέψει αυτούς που θα αγοράσουν τη νέα Supra και αποφασίσουν να την εξοπλίσουν με το θρυλικό 2JZ μοτέρ να προτιμήσουν την 4κυλινδρη έκδοση της Supra λέγοντας «παρακαλώ αγοράστε την 4κύλινδρη. Θα είναι φθηνότερη».
 

Hyundai
vw