Το Audi RS7.

Το Audi SQ8.

Σε κοινή θέα τα Audi RS7 και SQ8 (+vid)

3.638 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2019)

Αν και τις περισσότερες φορές τα επερχόμενα μοντέλα είμαστε σε θέση να τα εντοπίσουμε στο Nürburgring, στην προκειμένη περίπτωση τα Audi RS7 και SQ8 έκαναν τη διαφορά, καθώς εντοπίστηκαν από ένα ερασιτεχνικό βίντεο στους Autobahn.

Μπορεί η Audi να προσπαθεί να «καλύψει» το συγκεκριμένο RS7, δίνοντας του το λογότυπο Α7, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να αποκρύψει τις δύο οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, που μαρτυρούν, πως έχουμε να κάνουμε με την πιο γρήγορη έκδοση από του γερμανικού σεντάν. Μάλιστα σύμφωνα με τον υπεύθυνο του βίντεο σημειώνεται πως η κόκκινη πινακίδα στο πίσω μέρος προσδιορίζει την ιδιότητα του αυτοκινήτου, ως ένα δοκιμαστικό μοντέλο που ελέγχει το σύστημα πέδησης.
 
Αναμένουμε από το νέο RS7 να χρησιμοποιήσει ένα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων κινητήρα που παράγει 650 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης quattro. Ακόμα υπάρχουν και οι φήμες που λένε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο ισχυρή έκδοση αργότερα χρησιμοποιώντας το υβριδικό σύστημα κίνησης της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
 
Λίγο αργότερα το βίντεο μεταβαίνει στο σημείο που καταγράφει το SQ8. Το μοντέλο έχει καλυμμένο το πίσω μέρος με καμουφλάζ, καθώς κινείται στο χιονισμένο τοπίο. Κάτω από το καπό το SUV θα λάβει διάφορους κινητήρες ανάλογα με την αγορά που θα διατεθεί. Στην Ευρώπη αναμένεται με ένα υβριδικό πετρελαιοκινητήρα V8 4,0 λίτρων που θα προσφέρει περίπου 430 ίππους και 900 Nm ροπής.
 
Δείτε το βίντεο μέχρι το 4ο λεπτό, εκτός και αν θέλετε να δείτε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Φρανκφούρτη.
 

Mercedes
skoda