Η πρώτη επιλογή στην αγορά μεταχειρισμένου

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2019)

Μα φυσικά αναφερόμαστε στο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του ομίλου Σφακιανάκη. 600 ποιοτικά αυτοκίνητα! 18 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα! Μοναδικά προνόμια και ανταγωνιστικές τιμές!

Η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκίνητου τα τελευταία  χρόνια έχει γνωρίσει άνθηση (ελεώ και της κρίσης). Αυτό φυσικά επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά αφού η αναλογία καινούργιου προς μεταχειρισμένου οχήματος στην Ελλάδα προ κρίσης  ήταν 1 προς 4, ενώ τα τελευταία χρόνια μειώθηκε στο 1 προς 2.

Για τον πελάτη που ψάχνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να προσέξει έτσι ώστε να μην πέσει θύμα του εκάστοτε επιτήδειου. Θα πρέπει λοιπόν να απευθυνθεί σε κάποια εταιρία, η οποία έχει κατανοήσει  πλήρως τα καινούργια δεδομένα, τις οικονομικές συνθήκες και να έχει προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις της αγοράς. Να είναι δηλαδή μία εμπορία που έχει όραμα, πάθος για αυτό που κάνει, ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στον υπερθετικό βαθμό.

Ο ηγέτης της αγοράς
Μία τέτοια εμπορία είναι φυσικά το δίκτυο πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του Ομίλου Σφακιανάκη. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, διαθέτοντας πάνω από 600 ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα (τα πλέον εμπορικά μοντέλα της αγοράς), τα οποία θα τα βρείτε στα 18 σύγχρονα σημεία πώλησης. Φυσικά τα παραπάνω αυτοκίνητα προέρχονται μόνο από την Ελλάδα και προσφέρονται με γραπτή εγγύηση διανυθέντων χιλιομέτρων σε προνομιακές τιμές και με ένα πλήθος μοναδικών προνομίων.

Almost New επιλογές
Επίσης θα βρείτε και 250 επιλογές αυτοκίνητων κατηγορίας Almost New, που αφορά οχήματα ηλικίας έως 18 μηνών. Αγοράζοντας ένα από αυτά, μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα ενός καινούριου αυτοκινήτου, πληρώνοντας το όμως με την τιμή του μεταχειρισμένου. Ποια είναι αυτά τα πλεονεκτήματα; Μα φυσικά πρόκειται για παροχές όπως την συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, η ύπαρξη της εργοστασιακής εγγύησης και  ανάλογα την μάρκα επέκτασης της έως και 5 χρόνια. Διαθέτεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χρονολογίας 2007+ μετά; Εώς 31 Δεκεμβρίου αντάλλαξε το παλαιό σου αυτοκίνητο, κέρδισε 1.000 ευρώ επιπλέον της πραγματικής εμπορικής του αξίας και επίλεξε με ασφάλεια το επόμενο σου αυτοκίνητο.

Toyota
test center