• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέσω αυτής της έκδοσης οι άνθρωποι της γαλλικής μάρκας θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τόσο το Ford Fiesta ST όσο και το Volkswagen Polo GTI.

Σκέψεις για να φέρει στην παραγωγή μία νέα πιο ισχυρή έκδοση του C3, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το αγωνιστικό μοντέλο του WRC, κάνει η Citroen.

Σκέψεις για «καυτό» Citroen C3

2.592 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2017

Σκέψεις για να φέρει στην παραγωγή μία νέα πιο ισχυρή έκδοση του C3, η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το αγωνιστικό μοντέλο του WRC, κάνει η Citroen.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Μέσω αυτής της έκδοσης οι άνθρωποι της γαλλικής μάρκας θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τόσο το Ford Fiesta ST όσο και το Volkswagen Polo GTI, προσφέροντας μια επιπλέον επιλογή στο αγοραστικό κοινό.
 
Η φίρμα εξετάζει την παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου για πάνω από 18 μήνες, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από τη ανώτερα διοικητικά κλιμάκια να προχωρήσει στη κατασκευή του.
Παρόλα αυτά το αφεντικό της Citroen Linda Jackson σε δηλώσεις τόνισε πως ένα τέτοιο όχημα θα ήταν επωφελές για την αυτοκινητοβιομηχανία: «Θα ήθελα να έχω ένα μοντέλο που να συνδέει τα οφέλη από το WRC και την Citroën Racing και έχουμε κάνει μία μελέτη», επιβεβαίωσε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάρει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής», ολοκλήρωσε.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από την εταιρεία αναφέρεται πως μια ισχυρή έκδοση του C3 δεν χρειάζεται να έχει μόνο καλύτερες επιδόσεις, αλλά θα πρέπει να προσφέρει και όλες τις ανέσεις ενός καθημερινού αυτοκινήτου.   

39 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3

Tags: CITROEN C3