Οικονομία στην κατανάλωση

Μόλις μετά από λίγες δοκιμαστικές προσπάθειες, ο Graham Bell και η Jaguar XF Sportbrake έπιασαν μια μέση τελική ταχύτητα της τάξης των 189 χλμ./ώρα, συντρίβοντας το παλαιό ρεκόρ κατά 76 χλμ./ώρα.

Η προσπάθεια έγινε στο αρκτικό κέντρο δοκιμών (Arctic Revi Test Center) της Jaguar Land Rover που βρίσκεται στο Arjeplog της Σουηδίας. Πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες -28ο C.

Xάρη στην τεχνολογία 4κίνησης της XF Sportbrake, στη ρύθμιση της ανάρτησης και στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, η παλιά επίδοση έσπασε με ευκολία και η Jaguar όπως και ο Graham Bell πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records.

Σκι με 189 χλμ./ώρα (+vid)

3.040 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Η νέα Jaguar XF Sportbrake και ο Βρετανός σκιέρ Graham Bell, πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records, καθώς οι δυο τους ταξίδεψαν στο χιόνι με ταχύτητα 189 χλμ./ώρα, διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Ο πρώην σκιέρ της ομάδας της Μ. Βρετανίας, Graham Bell, διέλυσε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για κάποιον που πατάει σε σκι και έλκεται από όχημα. Το μέσο που χρησιμοποίησε ήταν η νέα Jaguar XF Sportbrake.
 
Μόλις μετά από λίγες δοκιμαστικές προσπάθειες, ο Bell και η XF Sportbrake έπιασαν μια μέση τελική ταχύτητα της τάξης των 189 χλμ./ώρα, συντρίβοντας το παλαιό ρεκόρ κατά 76 χλμ./ώρα. Η προσπάθεια έγινε στο αρκτικό κέντρο δοκιμών (Arctic Revi Test Center) της Jaguar Land Rover που βρίσκεται στο Arjeplog της Σουηδίας. Πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες -28ο C.
   
Ως τώρα το σχετικό ρεκόρ ήταν μόλις στα 113 χλμ./ώρα. Όμως, χάρη στην τεχνολογία 4κίνησης της XF Sportbrake, στη ρύθμιση της ανάρτησης και στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, η παλιά επίδοση έσπασε με ευκολία και η Jaguar όπως και ο Graham Bell πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πώς…
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
MINETTA ELECTRIFY
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel