Skoda Enyaq Coupe iV RS Vs Tesla Model Y

Skoda Enyaq Coupe iV RS Vs Tesla Model Y

5.331 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Έχουν στυλ, είναι τετρακίνητα SUV και κινούνται μόνο ηλεκτρικά. Skoda Enyaq Coupe iV RS ή Tesla Model Y Long Range;

Με στυλ... ηλεκτρικό!

Το νέο Skoda Enyaq Coupe είναι το πρώτο ηλεκτρικό που μπαίνει στην οικογένειας RS της τσέχικης φίρμας έχοντας μεγάλη μπαταρία 82 kWh, 300 άλογα, τετρακίνηση και εντυπωσιακό design. Ανάλογα χαρακτηριστικά όμως έχει και το Τesla Model Υ Long Range AWD, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί την SUV εκδοχή του Model 3 στο οποίο και βασίζεται με μπαταρία 75 kWh, 351 άλογα και σχεδίαση που «φωνάζει» τον ηλεκτρικό χαρακτήρα της φίρμας που δημιουργήθηκε από τον οραματιστή Ίλον Μασκ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Εντυπωσιακό το Enyaq Coupe iV RS

Το μήκους 4.753 χλστ. Enyaq Coupe «πατάει» πάνω στη 5θυρη έκδοση, αλλά διαφοροποιείται από την δεύτερη κολώνα και πίσω, όπου και είναι έκδηλη η κουπέ διαμόρφωση των γοητευτικών αναλογιών του. Η έντονη προσωπικότητα του Enyaq Coupe τονίζεται επιπλέον στην έκδοση RS, με δυναμικό μπροστά σπόιλερ, πλήθος μαύρων σχεδιαστικών λεπτομερειών και την απ' άκρη σ' άκρη κόκκινη ανακλαστική λωρίδα στο πίσω μέρος. Στα συν τέλος και το εντυπωσιακό χρώμα Mamba Green.

Η Tesla από την άλλη επέλεξε να βασίσει το νέο της μοντέλο στο best seller της, κατασκευάζοντας ουσιαστικά μια Crossover εκδοχή του Model 3. Η σιλουέτα του Model Y θυμίζει εν πολλοίς εκείνη του «3αριού», αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Δικαιολογώντας τον Crossover χαρακτήρα του, το Model Y κέρδισε πόντους και σε απόσταση από το έδαφος, φτάνοντας στα 167 χλστ., όταν στο Skoda Enyaq Coupe είναι 173 χλστ..

Eσωτερικά-Χώροι: Το Enyaq Coupe προσφέρει premium αίσθηση

Κινητήρες-Αυτονομία: Πιο εκρηκτικές επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία από το Tesla Model Y

Στο δρόμο: Tιμά την RS καταγωγή του το Enyaq Coupe

Η γνώμη μας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN