Το ανοιχτόχρωμο οριζόντιο τμήμα «ζωντανεύει» το ταμπλό. Η οθόνη είναι μάλλον μικρή.

Ο χώρος των αποσκευών ορίζεται στα 299 λίτρα.

Σταθερά πρακτική η Fabia έχει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Εσωτερικό: Λιτό, αλλά εργονομικό & γεροδεμένο

29.711 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2018)

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην καμπίνα της Fabia, όπου κυριαρχεί η λιτή εικόνα (ειδικά στη βασική έκδοση) και τα σκληρά, αλλά γεροδεμένα και καλοφινιρισμένα πλαστικά. Στην έκδοση Style, τη μουντάδα του διακόσμου κάνει προσπάθειες να «σπάσει» η φάσα με look αλουμινίου, καθώς και η (μικρή για τα δεδομένα της εποχής) 5 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Η βασική έκδοση Active έχει τα απολύτως απαραίτητα, αλλά με 1.200 ευρώ επιπλέον η Style είναι πλήρης και μια λογική επιλογή.

Ένα ακόμη στοιχείο που αποτιμάται θετικά είναι η πολύ καλή θέση οδήγησης, αλλά και η πρακτικότητα της καμπίνας. Ακόμη και 4 ενήλικες θα φιλοξενηθούν με περισσή άνεση, έχοντας μπόλικο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους. 

Το μοντέλο της δοκιμής είχε κανονική ρεζέρβα, που μειώνει τη χωρητικότητα στα 299 λτ. (από 330 λτ.), ωστόσο η κανονικότητα του σχήματος και η πρακτικότητα παραμένουν. Η τελευταία τονίζεται με θήκες για μικροαντικείμενα στο πλάι και δίχτυ για τη συγκράτηση αντικειμένων στο πάτωμα, που αποτελούν στοιχεία και αυτά της φιλοσοφίας Simply Clever μαζί άλλες εφαρμογές, όπως το καλάθι απορριμμάτων στην πόρτα, την ξύστρα πάγου στο πορτάκι του ρεζερβουάρ, τη θήκη γυαλιών στην οροφή, την εταζέρα που τοποθετείται σε 2 ύψη, ένα μικρό κάδο απορριμμάτων κ.α..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

home pro
moto