Sony: Σε αναζήτηση συνεργατών για τα ηλεκτρικά

Sony: Σε αναζήτηση συνεργατών για τα ηλεκτρικά

1.727 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2022)

Η Sony βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργατών με σκοπό να μπει στο χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και να ανταγωνιστεί παραδοσιακές δυνάμεις, έχοντας ωστόσο μία διαφορετική προσέγγιση για τα μελλοντικά αυτοκίνητα!

Το «ψάχνει» έντονα η Sony για να μπει στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η Sony είναι γνωστό πως «ψάχνεται» να μπει στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας με σκοπό να προσφέρει τα δικά της αυτοκίνητα. Μάλιστα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα όπου ο τεχνολογικός «γίγαντας» παρουσίασε στην έκθεση CES 2022 στο Λας Βέγκας το δεύτερο πρωτότυπό του, ένα 7θεσιο SUV με την ονομασία Vision-S 02.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χώροι ψυχαγωγίας τα αυτοκίνητα

Παράλληλα με το νέο πρωτότυπο, η Sony ανακοίνωσε και τη δημιουργία της νέας εταιρείας Sony Mobility, μέσω της οποίας σκοπεύει να διερευνήσει την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών, όπως αναφέραμε νωρίτερα. Σήμερα ο επικεφαλής της νέας εταιρείας, Izumi Kawanishi με δηλώσεις του στο Reuters ξεκαθάρισε πως η Sony πιθανότατα θα προσθέσει νέους τεχνολογικούς συνεργάτες για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με απώτερο σκοπό να μετατρέψει τα αυτοκίνητα από μέσα μεταφοράς σε χώρους ψυχαγωγίας, ειδικότερα όσο προχωρούν και οι αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης!

«Ο μετασχηματισμός των αυτοκινήτων θυμίζει τα κινητά»

«Ο κίνδυνος να αγνοήσουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μεγαλύτερος από την πρόκληση που θέτουν να ασχοληθούμε με αυτά», δήλωσε ο Kawanishi και αναφερόμενος στη μετάβαση της αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ηλεκτροκίνηση είπε: «Ο επερχόμενος μετασχηματισμός των αυτοκινήτων θα είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοιος με το πώς μετατράπηκαν τα κινητά τηλέφωνα σε smartphone». Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw