Η εν λόγω Supra τέταρτης γενιάς.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο εσωτερικός διάκοσμος.

Σπάνια «μαμίσια» Supra στο σφυρί

6.772 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2019)

Είδος υπο εξαφάνιση είναι Τοyota Supra σαν και αυτή εδώ που έχει μείνει ακριβώς όπως βγήκε από το εργοστάσιο 26 χρόνια μετά με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Πόσα θα δίνατε να την αποκτήσετε;

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι μια Toyota Supra τέταρτης γενιάς βρίσκεται προς δημοπρασία στις ΗΠΑ έχοντας στο οδόμετρο της ελάχιστα χιλιόμετρα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό να τραβήξει την προσοχή σας, σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, η Supra αυτή είναι πλήρως «μαμίσια», με τον ιδιοκτήτη να κάνει λόγο πως δεν έχει επέμβει ούτε στο ελάχιστο τόσο πάνω στο μοτέρ όσο και την εξωτερική εμφάνιση του θρυλικού μοντέλου.

Το αυτοκίνητο φορά το εργοστασιακό 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ απόδοσης 320 ίππων με το οποίο προσφερόταν στις ΗΠΑ και λειτουργεί ακόμα άψογα, αφού έχει χρησιμοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη του για μόνο 16.000 χιλιόμετρα. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως τα τελευταία δύο χρόνια ο οδηγός του έχει κάνει με την Supra μόνο 40 χιλιόμετρα, ωστόσο έκανε τακτικά όλα τα service και βρισκόταν παρκαρισμένη σε ειδική αποθήκη για να λαμβάνει, όποτε πρέπει, την δέουσα περιποίηση.
 
Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως δεν έχει «πειραχτεί» ούτε στο ελάχιστο το μοτέρ ούτε η εμφάνιση του. H Supra «πατά» πάνω στις ίδιες 17άρες ζάντες με τις οποίες βγήκε από το εργοστάσιο ενώ στην καμπίνα, εξοπλίζεται με την ίδια εργοστασιακή μαύρη επένδυση που προσφερόταν προαιρετικά το 1993 από τον Τοyota.

H τιμή της Supra έχει ξεπεράσει τα 90.000 δολάρια (80.000 ευρώ) και αναμένεται να ανέβει και άλλο.
 

peugeot
skoda