• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Aygo ξεχωρίζει με τη μινιμαλίστικη σχεδίαση του εσωτερικού, αλλά και για την πληθώρα θέσεων για μικροαντικείμενα.

Τo ταμπλό του Seat Ibiza διαθέτει λιτή εικόνα και σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής παραμένει σε καλά επίπεδα.

Εσωτερικό: Τα ευάερα κι ευήλια ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών

18.494 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/3/2014

Είναι λογικό να δίνετε σημασία στον εσωτερικό διάκοσμο του οχήματος που θα επιλέξετε μιας κι εκεί θα περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας. Η περίπτωση του Aygo ξεχωρίζει λόγω των νεανικών χαρακτηριστικών που διαθέτει το εσωτερικό, όντας όμως και λιτό παράλληλα, με γεροδεμένα πλαστικά και καλή συναρμογή. 

Το εσωτερικό του Fiesta θα σας ενθουσιάσει όμως. Το σύστημα πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα, το σύστημα κλιματισμού και ο φωτισμός ice blue του πίνακα οργάνων και της οθόνης στο κέντρο θα σας τραβήξουν τη προσοχή όπως και η ποιότητα των υλικών.

Συνεχίζοντας, όταν κάτσετε στο Rio θα σας δοθεί η αίσθηση ότι «οδηγείτε μεγαλύτερο αυτοκίνητο». Λίγο η «απλωτή» σχεδίαση του ταμπλό με τη φαρδιά κεντρική κονσόλα, το βαθύ ταμπλό και τα μεγάλα χειριστήρια όλα συνδράμουν για αυτή την αίσθηση. Ο πίνακας οργάνων είναι ανάγλυφος και ευανάγνωστος, τα χειριστήρια στο τιμόνι καλοδεχούμενα και τα αεροπορικού τύπου μπουτόν του κλιματισμού εντυπωσιακά. Τέλος, το ταμπλό του Seat Ibiza διαθέτει μια ελαφρώς πιο λιτή εικόνα και σχεδίαση. Η ποιότητα κατασκευής όμως παραμένει σε καλά επίπεδα, με μαλακό πλαστικό να ντύνει το ταμπλό. Η εργονομία είναι απλή, αλλά για τη χρήση του ηχοσυστήματος θα χρειαστεί να κάνετε λίγη προπόνηση.