Το 1.000άρι ήπια υβριδικό Ford Puma των 155 ίππων στην ειδική του έκδοση ST-Line X Gold, έχει το ίδιο κόστος με την έκδοση ST-Line του μεγαλύτερου Kuga με τους 150 ίππους.

Το 1.000άρι ήπια υβριδικό Ford Puma των 155 ίππων στην ειδική του έκδοση ST-Line X Gold, έχει το ίδιο κόστος με την έκδοση ST-Line του μεγαλύτερου Kuga με τους 150 ίππους.

Στα ίδια λεφτά: Ford Kuga ST-Line ή Puma ST-Line X Gold

19.201 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2022)

Το Ford Puma των 155 ίππων στην ειδική του έκδοση Gold, έχει το ίδιο κόστος με την έκδοση ST-Line του μεγαλύτερου Kuga με τους 150 ίππους. Ποιο σου ταιριάζει περισσότερο;

O «εμφύλιος» των Ford

Όντας ο πιο δημοφιλής τύπος αμαξώματος, τα SUV, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού και αυτός είναι ο λόγος που έχει κάνει τις εταιρείες να προσφέρουν πολλές και διαφορετικές επιλογές. Ως αποτέλεσμα μοντέλα διαφορετικής κατηγορίας έχουν παρόμοια τιμή βάζοντας σε σκέψεις τον εν δυνάμει αγοραστή για το ποια θα πρέπει να επιλέξει. Το ίδιο ισχύει και στην γκάμα της Ford, εκεί όπου το 1.000άρι ήπια υβριδικό Ford Puma των 155 ίππων στην ειδική του έκδοση ST-Line X Gold, έχει το ίδιο κόστος με την έκδοση ST-Line του μεγαλύτερου Kuga με τους 150 ίππους από τον επίσης μεγαλύτερο EcoBoost 1,5 λτ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλούσιος εξοπλισμός, στα 90 ευρώ η διαφορά στην τιμή!

Ξεκινώντας από το Kuga, η βασική του έκδοση είναι η πλούσια ST-Line η οποία κοστίζει από 31.333 ευρώ. Ως αποτέλεσμα το μικρομεσαίο SUV κουβαλάει πλούσιο εξοπλισμό όπως για παράδειγμα: ζάντες 18 ιντσών, προβολείς ομίχλης εμπρός LED, καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους, αυτόματοι προβολείς, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ ανάρτηση ST-Line, αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού, Cruise control, υαλοκαθαριστήρες αυτόματους με αισθητήρα βροχής, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, Ford SYNC με κεντρική οθόνη αφής 8'', σύστημα πλοήγησης, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3", αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός και πίσω, αλλά και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Από την άλλη, η ειδική έκδοση ST-Line Gold του μικρού Puma βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο ST-Line Χ έχοντας για παράδειγμα χαρακτηριστικά όπως διαμορφώσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3'', προβολείς LED, διζωνικό κλιματισμό, adaptive cruise control, εκκίνηση χωρίς κλειδί, αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης. Ωστόσο για να ξεχωρίζει η Ford έδωσε στο μοντέλο μια σειρά από χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως χρυσές ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών με μαύρα προστατευτικά καπάκια στο κέντρο, μοναδικό εξωτερικό χρώμα αμαξώματος Agate Black με λωρίδες σε καπό και οροφή, μεγάλη πίσω αεροτομή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους με ιδιαίτερο λογότυπο «Puma», φωτιζόμενα μαρσπιέ αλουμινίου και προβολείς LED. Το κόστος της ανέρχεται στις 31.423 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto