3 φωτογραφίες »

H ανανεωμένη Porsche Panamera 4S E-Hybrid.

Έρχεται η Porsche Panamera Τurbo S E-Hybrid

4.945 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2020)

Η Porsche σχεδιάζει να προσφέρει άμεσα και μια Τurbo S E-Hybrid έκδοση για την Panamera που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.


Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης Panamera έρχονται στο φως πληροφορίες πως η Porsche ετοιμάζεται να προσφέρει και μια νέα έκδοση του μοντέλου, την Turbo S E-Hybrid με σκοπό αυτή να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Στο άνω άκρο βρίσκεται αυτή την στιγμή η Turbo S έκδοση που έλαβε το χρίσμα για να πραγματοποιήσει το ρεκόρ πολυτελών λιμουζινών στην πίστα του Nurburgring αλλά φαίνεται πλέον πως σύντομα θα γίνει η δεύτερη πιο ισχυρή επιλογή. Ο Thomas Friemuth, αντιπρόεδρος στο τμήμα παραγωγής της Panamera δήλωσε: «Θα υπάρξει συνέχεια, περιμένετε μόνο μερικές εβδομάδες ή μερικούς μήνες». Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε πως αν και η Turbo S E-Hybrid θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη, η Τurbo S θα είναι πιο γρήγορη μέσα στην πίστα, για αυτό και η κορυφαία υβριδική έκδοση δεν επιλέχθηκε για να πραγματοποιήσει το ρεκόρ.

Η Turbo S E-Hybrid λέγεται πως θα λάβει τον twin-turbo V8 κινητήρα των 630 ίππων της Turbo S αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 135 άλογα , κάτι που σημαίνει πως η συνολική ιπποδύναμη ίσως ξεπεράσει τα 750 άλογα.

Η επιβεβαίωση πως η Porsche ετοιμάζει μια νέα πανίσχυρη υβριδική έκδοση για την Panamera έρχεται λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση της Mercedes πως ετοιμάζει μια υβριδική έκδοση για την GT 4 Door, της οποίας η ισχύς θα ξεπερνά τα 800 άλογα….
 

NEO TRAFIC
moto