3 φωτογραφίες »

Η Ferrari Purosangue βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εξέλιξη.

Στα «πράσα» η Ferrari Purosangue

2.423 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2020)

Το πρώτο SUV της Ferrari, την Purosangue εντόπισαν οι «κατάσκοποι» το οποίο όπως φαίνεται κρύβεται κάτω από ένα δοκιμαστικό «μουλάρι» με το σώμα της GTC4Lusso.


Η Ferrari Purosangue βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εξέλιξη, με τη μάρκα να έχει θέσει ως στόχο να την παρουσιάσει μέσα στα επόμενα δύο έτη. Όπως μάλιστα φαίνεται από μια σειρά νέων κατασκοπευτικών εικόνων που έκαναν την εμφάνισή τους, το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας συνεχίζει την εξέλιξή του παραμένοντας κρυμμένο μέσα σε δοκιμαστικό «μουλάρι» με το σώμα της GTC4Lusso.
 
Για αυτούς που εύλογα θα αναρωτηθούν αν υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε ένα νέο πρωτότυπο για μια μελλοντική έκδοση της GTC4Lusso, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα μετά την απόφαση της μάρκας να μην συνεχίσει με το εν λόγω μοντέλο. Από κει και πέρα παράλληλα το καμουφλάζ που είναι εμφανές σε όλο το αυτοκίνητο, παρατηρούμε πως το μοντέλο των εικόνων φαίνεται να έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με την τετραθέσια Ferrari. Όμως η πιο προφανής ένδειξη που προδίδει την αληθινή ταυτότητα του οχήματος είναι οι καμάρες των τροχών που είναι αρκετά πιο διευρυμένες τόσο στους μπροστά τροχούς όσο και στους πίσω.
 
Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το SUV της Ferrari είναι ελάχιστες, ωστόσο όπως φαίνεται και από το στάδιο που βρίσκεται η εξέλιξή της Purosangue το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνισή της στα τέλη του 2022, όπως άλλωστε προέβλεπε το πλάνο προϊόντων της Ferrari για την περίοδο 2018-2022.
 
Κλείνοντας, διαρροές κάνουν λόγο πως η ισχύς του SUV θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα με δύο υπερτροφοδότες σε συνδυασμό με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο.

Hyundai
4green