Η 718 Cayman.

Στα σκαριά 6κύλινδρες Touring εκδόσεις της 718

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2019)

Aυτά είναι όλα όσα ετοιμάζει η Porsche για τις Βοxster & Cayman.

H Porsche εδώ και κάμποσο χρονικό διάστημα τεστάρει την GT4 έκδοση της 718 Cayman αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μάρκα θέλει να προσφέρει και άλλες 6κυλινδρες εκδόσεις στην Boxster/Cayman.
 
Η ισχύς τους λέγεται πως θα πηγάζει από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 4.000 κ.εκ, δάνειο από την 911 GT3, αλλά με ιπποδύναμη αρκετά μικρότερη από αυτή της 718 Cayman GT4. Πηγές από την Γερμανία αναφέρουν μάλιστα πως αυτές οι νέες εκδόσεις θα λανσαριστούν με την ονομασία «Τοuring» και θα αφορούν τις Spyder και GT4. H Porsche έχει αναβαθμίσει το 4λιτρο μοτέρ για να εναρμονιστεί με τα νέα όρια που έχουν τεθεί από την Ε.Ε για τις εκπομπές ρύπων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εγκατέστησε νέα φίλτρα και νέα υψηλής πίεσης μπεκ.

Εάν προχωρήσει το παραπάνω σχέδιο της μάρκας, τα 6κύλινδρα μοτέρ θα επιστρέψουν στις Boxster/Cayman, αφού αυτή την στιγμή οι δύο αυτές εκδόσεις της 718 προσφέρονται μόνο με υπερτροφοδοτούμενα 4κύλινδρα σύνολα.

Η ιπποδύναμη του 6κύλινδρου μοτέρ στις Cayman GT4 και Boxster Spyder θα φτάνει πιθανότατα τα 425 άλογα ενώ οι Τοuring εκδόσεις θα έχουν ισχύ κοντά τους 380 ίππους.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda