3 φωτογραφίες »

Η Jesko Absolut.

Στα σκαριά μια νέα «πιστάδικη» Koenigsegg;

2.000 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2020)

Ένα νέο μοντέλο που θα μπαίνει στην πίστα και θα σημειώνει άπιαστους χρόνους θέλουν να κατασκευάσουν στην Koenigsegg, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.


Όταν η Koenigsegg παρουσίασε το Jesko Absolut τον περασμένο Μάρτιο έκανε λόγο πως θα γίνει το ταχύτερο μοντέλο της μάρκας σημειώνοντας συγκεκριμένα πως «κοιτάζοντας θα μαθηματικά και τις μετρήσεις μας, θα είναι εξαιρετικά γρήγορο» και αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ξεπεράσει το ρεκόρ του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής που κρατά στα χέρια της η Bugatti Chiron Super Sport 300+.

Tώρα, πληροφορίες που έρχονται στο φως κάνουν λόγο πως η Koenigsegg ετοιμάζει μια περιορισμένης παραγωγής πιστάδικη έκδοση του supercar με κωδική ονομασία LM που οι φήμες κάνουν λόγο πως αντιπροσωπεύει τις λέξεις «Le Mans». Η παραγωγή λέγεται πως θα περιοριστεί μεταξύ 7 και 11 αυτοκινήτων.

Πρέπει να τονίσουμε πως η σουηδική φίρμα δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι αυτή την στιγμή. Θα γίνει αυτή η πιστάδικη έκδοση η νέα πιο γρήγορη Koenigsegg; Οι πληροφορίες μας λένε πως όχι, αφού θα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στις πίστες και όχι στις μεγάλες ευθείες.

Πάντως, πιθανότατα θα γίνει ο,τι πιο ακριβό θα προσφέρει στην γκάμα της η σουηδική φίρμα.
 

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center