• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Mitsubishi Eclipse Cross για την αγορά της Ελλάδας.

Το μικρομεσαίο SUV της Mitsubishi τιμάται από 24.900 ευρώ.

Ιδιαίτερα όμορφος με high tech στοιχεία μπορεί να χαρακτηριστεί ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Eclipse Cross.

Τιμές νέου Mitsubishi Eclipse Cross

17.223 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2018

Στα πλαίσια της ελληνικής παρουσίασης του νέου Eclipse Cross η Mitsubishi ανακοίνωσε τις τιμές των εκδόσεων στις οποίες θα διατίθεται το νέο μικρομεσαίο SUV.

Μετά από δύο ραντεβού επί ευρωπαϊκού εδάφους, ένα στη Βαρκελώνη και ένα στην παγωμένη Νορβηγία όπου οδηγήσαμε το νέο Mitsubisi Eclipse Cross στο δρόμο αλλά και σε ένα διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα περιβάλλον με πολύ πάγο και χιόνι αντίστοιχα, ήρθε η στιγμή για το επίσημο ελληνικό ντεμπούτο του μικρομεσαίου SUV στη χώρα μας.
 

Το νέο Eclipse Cross θα είναι αρχικά διαθέσιμο στη χώρα μας με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm ροπής, σε συνδυασμό με τρία εξοπλιστικά πακέτα: Inform, Invite και Intense Plus. Αναλυτικότερα, στη βάση της γκάμας συναντούμε τη δικίνητη έκδοση Inform της οποίας η τιμή ξεκινά από τις 24.900 ευρώ, ενώ ένα σκαλοπάτι ψηλότερα βρίσκεται η εξίσου δικίνητη Invite που κοστίζει από 27.500 ευρώ. Υπεύθυνο για την μετάδοση της κίνησης και στις δύο περιπτώσεις είναι το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της μάρκας.

Στη συνέχεια η κορυφαία έκδοση Intense Plus είναι και η μόνη τετρακίνηση λύση, η οποία συνοδεύεται από CVT κιβώτιο οχτώ σχέσεων με το κόστος κτήσης να ξεκινά από τις 35.950 ευρώ. Σημειώνουμε πως αργότερα αναμένεται να προστεθεί και ο ντίζελ κινητήρας χωρητικότητας 2,2 λτ. με ισχύ 150 ίππων με 400 Nm ροπής.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η βασική έκδοση διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό έχοντας μεταξύ άλλων στη φαρέτρα της cruise control, 7 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματους προβολείς και μεγάλη σκάλα φώτων, αυτόματο κλιματισμό air condition, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης κ.α.