• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδηγούμε στη Βαρκελώνη το νέο Mitsubishi Eclipse Cross και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή.

Συνολικά το νέο μοντέλο εμφανίζει πολύ καλά στοιχεία οδικής συμπεριφοράς όντας ευχάριστο με σταθερό και σίγουρο πάτημα.

Πέραν της καλής του οδικής συμπεριφοράς το ιαπωνικό Crossover έχει στη φαρέτρα του και high tech στοιχεία εξοπλισμού και ασφάλειας.

Οδηγούμε το νέο Mitsubishi Eclipse Cross

24.130 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2017

Το Eclipse επανέρχεται στην γκάμα της Mitsubishi αυτή τη φορά ως crossover και είναι ο προπομπός της επόμενης γενιάς αυτοκινήτων της αλλά και το αυτοκίνητο που την επαναφέρει ως αυθεντική εταιρεία κατασκευής SUV`s.

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς στα crossover και έχοντας ήδη έντονη παρουσία ως εταιρεία σε αυτή πριν καν γίνει το μεγάλο «μπαμ» στην κατηγορία, η Mitsubishi επανέρχεται με ένα μοντέλο που τοποθετείται ανάμεσα στα ASX και Outlander. Παράλληλα επιλέγει να θυσιάσει το όνομα Eclipse που παραδοσιακά αναφερόταν στο κουπέ/κάμπριο σπορ μοντέλο της που σταμάτησε το 2011, και με την προσθήκη Cross δίπλα του, να μας συστήσει το νέο της Crossover το οποίο  αναλαμβάνει την επιστροφή της Mitsubishi στην κατασκευή ικανών SUV μοντέλων και επιπρόσθετα αποτελεί το πρώτο μοντέλο μιας νέα γενιάς που ξεκινά για εκείνη. Σχεδιαστικά και ιδεολογικά. Η «γνωριμία» μας έγινε στην όμορφη Βαρκελώνη…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια