• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Στο μηχανοστάσιο της Mach 1 βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που αποδίδει 480 άλογα και 570 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη η Ford Mustang Mach 1

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2020

H νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που ετοίμασε η Ford για την Mustang θα γίνει διαθέσιμη και στην Γηραιά Ήπειρο από το επόμενο έτος.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!


Μετά από πολλές φήμες γύρω από το μέλλον της Mustang Mach 1, η Ford επιβεβαίωσε τελικά πως το μοντέλο θα διατεθεί στις περισσότερες αγορές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ford, Jim Farley είχε δηλώσει νωρίτερα: «Eίναι μια από αυτές τις μοναδικές Mustang που φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπο των ιδιοκτητών και των φίλων της μάρκας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επαναφέρουμε την Mach 1 και να την προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο».

Στο μηχανοστάσιο της Mach 1 βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που αποδίδει 480 άλογα και 570 Nm ροπής. Τα καλά νέα είναι ότι η έκδοση θα προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο Tremec από την Shelby GT350 με λειτουργία rev-matching. Προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων. Από τις GT350 και GT500, η Mach 1 παίρνει επίσης με το σύστημα ψύξης αλλά και άλλα καλούδια ενώ το νέο της πιο επιθετικό στήσιμο και τα δυνατότερα φρένα Brembo βοηθούν στο να γίνει η Mach 1 «η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα».

Στο κομμάτι της εμφάνισης, η νέα έκδοση ξεχωρίζει χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς, την διαφορετική γρίλια και το νέο μεγαλύτερο διαχύτη στον πρόβολο, τις ρετρό ζάντες, τα γραφικά στο αμάξωμά της ενώ στο πίσω μέρος, οι τέσσερις απολήξεις προειδοποιούν αυτόν που ακολουθεί πως δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε Mustang.
 

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG