Στην ευρωπαϊκή κορυφή των C-SUV το Hyundai Tucson

Στην ευρωπαϊκή κορυφή των C-SUV το Hyundai Tucson

2.578 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2022)

Στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων για την κατηγορία των οικογενειακών SUV βρέθηκε το Hyundai Tucson το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Πρωτιά του Tucson στα C-SUV το πρώτο 3μηνο του έτους

Η τέταρτη γενιά του Hyundai Tucson είναι πλέον ηγέτης στην κατηγορία των compact SUV στην Ευρώπη. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η JATO Dynamics από 27 ευρωπαϊκές χώρες, το Tucson στο 1ο τρίμηνο του 2022 σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και αποτελεί αυτή τη στιγμή το compact SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, έχοντας διαθέσει 15.806 οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1,4 εκατ. μοντέλα από το 2004 στην Ευρώπη

Το 2021, το best seller της Hyundai ήταν, για άλλη μια φορά, το Tucson διαθέτοντας 152.257 οχήματα. Μετά το πρώτο του λανσάρισμα το 2004, έχουν διατεθεί συνολικά 1,4 εκατομμύρια οχήματα στην ευρωπαϊκή αγορά. Εξετάζοντας τις παγκόσμιες πωλήσεις, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στα επτά εκατομμύρια οχήματα, γεγονός που καθιστά το Tucson, παγκόσμιο best-seller SUV της εταιρείας.

«Προχώρησε ένα βήμα παραπέρα το Tucson»

«Πετυχαίνοντας ρεκόρ πωλήσεων το 2021, το Tucson έχει προχωρήσει τώρα ένα βήμα παραπέρα φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας των compact SUV όσον αφορά στις νέες ταξινομήσεις στην Ευρώπη τους πρώτους τρεις μήνες του 2022», δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Productτης Hyundai Motor Europe. «Με την τολμηρή σχεδίαση, την καινοτόμο τεχνολογία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Tucson, είμαστε βέβαιοι ότι το best seller μας θα συνεχίσει να είναι σταθερά αγαπημένο όχημα των πελατών στην Ευρώπη».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda