2 φωτογραφίες »

H Τεορέν Μότορς Α.Ε. προχώρησε στην παραχώρηση, ενός Renault Clio και ενός Dacia Dokker.

Στηρίζει το Δήμο Περιστερίου η Τεορέν Μότορς

1.690 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2020)

Την έμπρακτη στήριξή του στο πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου «Βοήθεια στο σπίτι» έδειξε ο αποκλειστικός εισαγωγέας Renault και Dacia στην Ελλάδα, Τεορέν Μότορς Α.Ε, προσφέροντας δύο νέα οχήματα.

Συγκεκριμένα, η Τεορέν Μότορς Α.Ε., προκειμένου να ενισχύσει την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Περιστερίου, προχώρησε στην παραχώρηση, ενός Renault Clio και ενός Dacia Dokker, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που στελεχώνει το πρόγραμμα. Το πρώτο αναμένεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στις μετακινήσεις εντός πόλης, ενώ το ελαφρύ επαγγελματικό Dacia Dokker μεταξύ άλλων θα συμβάλει στη δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου έως 693 κιλών και την μεταφορά αντικειμένων έως το ύψος των 3,11 μέτρων.
 
Ο Δήμος Περιστερίου, ο 3ος πολυπληθέστερος Δήμος της Αττικής, έχει εντάξει στις τακτικές δράσεις του για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου, και όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο με την πανδημία, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες, και περιλαμβάνει την παροχή κατ' οίκον υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ειδικότητες του Κοινωνικού Λειτουργού, του Νοσηλευτή, καθώς και υπηρεσίες οικογενειακής βοήθειας.
 
Τα αυτοκίνητα παρέλαβαν, από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Τεορέν Μότορς Α.Ε. στο Περιστέρι, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Περιστερίου και Αντιδήμαρχος Πόλης, κ. Βασίλης Μπέτσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας κ. Γιώργος Τσαλίκης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας κ. Γιώργος Τσίνας.
 
Τέλος, σε ενημέρωσή της η Τεορέν Μότορς Α.Ε αναφέρει πως, οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης του Groupe Renault και στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν με τη στήριξη δράσεων και σκοπών που λειτουργούν προς αυτή τη κατεύθυνση.

FORD E-TRANSIT
NISSAN