Στις 20 Απριλίου το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Lexus RZ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 20 Απριλίου το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Lexus RZ

1.579 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2022)

Η Lexus κυκλοφόρησε teaser εικόνα του επερχόμενου ηλεκτρικού RZ, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 20 Απριλίου!

Ο premium αδερφός του Toyota bZ4X

Έτοιμο για να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Lexus RZ, όπως γνωστοποίησε η ιαπωνική μάρκα. Μετά από αρκετό διάστημα εργασιών η premium φίρμα ανακοίνωσε πως τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 20 Απριλίου, όταν και το χωρίς ρύπους SUV θα φτάσει ως ο πολυτελής αδερφός του Toyota bZ4X.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Teaser εικόνα με το μπροστινό μέρος

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια νέα εικόνα teaser, που δείχνει την μάσκα του ηλεκτρικού SUV, η οποία όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις με τα ηλεκτρικά είναι κλειστή. Από κει και πέρα το «πρόσωπο» του RZ χαρακτηρίζεται από κάθετα ανοίγματα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, προβολείς με αιχμηρές άκρες που αγγίζουν το κεντρικό τμήμα της πρόσοψης και ένα νευρώδες καπό που αυξάνει το δυναμισμό, τουλάχιστον σε οπτικό επίπεδο.

Θα έχει την ονομασία RZ 450e

Θυμίζουμε πως το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο της Lexus θα έρθει με την ονομασία RZ 450e προκειμένου να επιβεβαιώνει την ηλεκτρική του φύση. Παράλληλα δεν είναι μυστικό πως θα αποτελέσει την premium έκδοση του Toyota bZ4X που ήδη έχουμε δει. Ως εκ τούτου παρόμοια θα είναι και η διάταξη στην καμπίνα, όπως μαρτυρά μία ακόμα εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Lexus.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
test center