3 φωτογραφίες »

Το νέο Genesis GV70 μας έχει αποκαλύψει ήδη κάποια πολύ σημαντικά πράγματα για τον εαυτό του.

Στις 8/12 η πρεμιέρα του Genesis GV70 (+vid)

2.486 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Ένα ακόμα teaser βίντεο του GV70 έδωσε στη δημοσιότητα η Genesis, γνωστοποιώντας μέσω αυτού πως το ολοκαίνουργιο SUV θα κάνει το ντεμπούτο του την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.


Το νέο Genesis GV70 μας έχει αποκαλύψει ήδη κάποια πολύ σημαντικά πράγματα για τον εαυτό του, ωστόσο το ολοκαίνουργιο SUV δεν έχει πραγματοποιήσει επίσημα την πρεμιέρα του. Αυτό πρόκειται να συμβεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Genesis μέσω ενός πολύ όμορφου και σύντομου βίντεο. Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο φαίνεται από μακρινή απόσταση να διασχίσει μία γέφυρα με φόντο ένα πολύ εντυπωσιακό φυσικό τοπίο όπου διακρίνονται στο τέλος ενός ποταμού μεγάλα κομμάτια πάγου.
 
Μέχρι στιγμής η Genesis μας έχει παρουσιάσει τις εικόνες του GV70. Το εξωτερικό του μοντέλου διαθέτει το μοτίβο των χωρισμένων φωτιστικών σωμάτων, όπως και την επιβλητική ευρεία μάσκα που θυμίζει ασπίδα. Αρκετά μεγάλοι είναι οι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα, ενώ παρών είναι και το μεταλλικό φινίρισμα. Να σημειωθεί πως μεταξύ των εκδόσεων η Genesis έχει συμπεριλάβει και το GV70 Sport, το οποίο λαμβάνει μαύρες λεπτομέρειες, οβάλ απολήξεις εξάτμισης και ζάντες 21 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό θα βρίσκεται ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 14,5 ιντσών, ενώ παρών είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Από κει και πέρα η καμπίνα του πολυτελούς GV70 χαρακτηρίζεται από ωοειδή σχήματα που τα συναντούμε παντού (χειρολαβές, ταμπλό, τιμόνι), ενώ η premium μάρκα της Hyundai έχει εγκαταστήσει και δερμάτινη ταπετσαρία, όπως και πολλά μεταλλικά χαρακτηριστικά.
 
Για τα μηχανικά σύνολα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφόρηση, όμως αναφορικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό η Genesis προχώρησε ένα βήμα μπροστά, εξοπλίζοντας μεταξύ άλλων το νέο της μοντέλο με τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά και έναν αισθητήρα ικανό να εντοπίσει ακόμα και την αναπνοή ενός μωρού.

Hyundai
vw