Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Toyota Supra, το οποίο μάλιστα θα έχει δεχτεί την «φροντίδα» της Gazoo Racing.

Στις αγορές το 2019 το νέο Supra

3.811 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Toyota Supra, το οποίο μάλιστα θα έχει δεχτεί την «φροντίδα» της Gazoo Racing.

Με τις «ευλογίες» της Gazoo Racing, αναμένεται να λανσάρει μέχρι το 2019 η Toyota, το νέο Supra, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα. Μάλιστα κάνουν λόγο πως το μόνο που δεν έχει γίνει σαφές είναι εάν το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει υπό την επωνυμία Gazoo Supra ή Toyota Supra Gazoo.
 
Τα ίδια μέσα επικαλούνται πληροφορίες που έρχονται από υψηλόβαθμά στελέχη μέσα στην εταιρεία και λένε πως το νέο μοντέλο ενδέχεται να αποκαλυφθεί το 2018, πριν πραγματοποιήσει την είσοδό του στις αγορές το 2019.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο και  έναν εξακύλινδρο κινητήρα που θα προσφέρουν 246 και 333 ίππους αντίστοιχα, ενώ μεταξύ αυτών αναμένεται να υπάρξει και μια υβριδική έκδοση. Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα αν οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων  ή το αυτόματο θα αποτελεί μονόδρομο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, ο επικεφαλής της Gazoo Racing Koei Saga, απαντώντας σε ερώτηση (που «φωτογράφιζε» το Supra) σχετικά με τον ερχομό ενός ισχυρού υβριδικού μοντέλου, είχε απαντήσει πως ένα τέτοιο πρότζεκτ είναι «όνειρο του», ενώ λίγο αργότερα με αφορμή την πώληση του Toyota Yaris GRMN στις ευρωπαϊκές αγορές, είχε υπαινιχθεί πως βρίσκεται σε εφαρμογή ένα σχέδιο για το λανσάρισμα περισσοτέρων αυτοκίνητων GR στην Ευρώπη.

SPRING SEAT
skoda